Kokemuksia Binancesta ja Binance Visa Debit kortista

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Binance on volyymiltään maailman suurin kryptopörssi ja kun se julkaisi Visa korttinsa myös Euroopassa syksyllä 2020 olihan se pakko ottaa kun minulla oli jo valmiiksi parempaan cashback tasoon tarvittavaa BNB tokenia. Kortin sai heti virtuaalisena ja fyysisen kortin sain joulukuussa. Kerään tähän kaikki oleelliset tiedot kortista ja päivitän sitä jatkossa sitä mukaan kokemukseni karttuu.

Mikä ihmeen Binance?

Binance on kaupankäynti volyymiltään mailman suurin kryptopörssi. Sen perusti Kiinalais-Kanadalainen Changpeng Zhao vuonna 2017 ja jo vuonna 2018 se oli saavuttanut suurimman kryptopörssin tittelin. Alunperin Binance perustettiin Kiinassa, mutta se siirsi pääkonttorinsa Maltalle 2018.

Binancen natiivi token on Binance Coin (BNB) joka luotiin sen ICO:ssa 2017. BNB oli aluksi Ethereum ERC-20 token mutta on sen jälkeen siirtynyt Binancen omaan Binance Chainiin. BNB:n alkuperäinen maksimäärä on 200M tokenia, mutta Binance tuhoaa tokeneita säännöllisesti. BNB:llä saa Binancen pörssissä alennusta kaupankäyntikuluista. Binance Chainin lisäksi on olemassa Binance Smart Chain (BSC), jossa myöskin käytetään BNB tokenia. Tämän chainin käyttö on räjähtänyt Ethereumin korkeiden gas maksujen vuoksi. BSC tukee Ethereumin kaltaisia smart contracteja.

Binance julkasi 2020 syksyllä cashback Debit korttinsa myös Euroopassa. Kortilla voi käyttää euroja sekä tiettyjä kryptovaluuttoja Binancen korttitilitä. Jokaisesta ostoksesta saa myös cashbackiä 1 – 8% riippuen siitä miten paljon sinulla Binance Coinia hallussasi. Kortin saa välittömästi käyttöön virtuaalisena ja fyysinen kortti tulee postissa kotiin jokusen viikon kuluttua. Toisin kuin Crypto.com korkeamman tason luksus metallikortit tämä on sama muovinen kortti kaikille tasoille.

Rekisteröinti

Aloita rekisteröinti tällä linkillä niin saat 5% extra alennuksen jo alhaisista kaupankäyntikuluista. Ensimmäiseksi anna sähköpostiosoitteesi ja salasana. Huom. Älä käytä samaa salasanaa kuin muissa palveluissa ja pidä huolta että se on monimutkainen. Suosittelen käyttämään 1Password salasanan hallinta ohjelmaa. Bonus koodi on LEVFO1DM

Seuraavaksi siirrä palapelin pala oikeaan kohtaan käyttäen slideria.

Seuraavaksi syötä sähköpostiin lähetty vahvistuskoodi, joka on 6 numeroa.

Olet nyt rekisteröitynyt. Voit välittömästi tallettaa kryptovaluuttoja ja nostaa rajatun määrän kryptovaluuttaa, mutta jos haluat tallettaa euroja tai hakea korttia sinun täytyy tunnistautua. Sen lisäksi suosittelen lisäämään kaksivaiheisen tunnistautumisen, joka on kuvattu tietoturva kohdan alla. Klikkaa Go to Dashboard ja suorita jatka tunnistautumiseen.

Tunnistautuminen

Tunnistautumaan pääset omasta dashboardista.

Sen jälkeen vasemmasta reunasta valitse kohta Settings -> Basic info. Myös sivun yläosassa saattaa olla linkki Verify. Tämän jälkeen aloita identiteetin vahvistus klikkaamalla Verify nappulaa Identity Verification laatikossa.

Tunnistusta varten tarvitse kopion henkilökortin molemmista puolista tai passin tietosivusta. Lisäksi tarvitset selfien itsestäsi. On suositeltavaa että sinulla on webkamera tietokoneessa tai kännykkä jolla suoritat tunnistuksen. Viimeisessä vaiheessa prosessia se kuvaa live videota. Kun sinulla on tarvittavat dokumentit käsillä voit aloittaa tunnistautumisen.

Syötä nimi, syntymäpäivä ja postiosoite.

Valitse ID Card (henkilökortti) tai Passport (passi) jolla tunnistaudut. Myös ajokortti näyttää olevan valittavana, mutta se ei EU säännösten mukaisesti ole riittävä, joten suosittelen suoraan käyttämään henkilökorttia tai passia.

Itse käytin henkilökorttia, joten siihen tarvitaan kuva sen molemmista puolista.

Seuraavaksi tarvitaan selfie tai profiilikuva. Voit ottaa sen kameralla tai ladata valmiin kuvan.

Seuraavassa vaiheessa tarvitset kameraa. Tämän vaiheen voi suorittaa myös kännykällä jos sinulla ei ole webkameraa. Kun aloitat se kuvaa sinua ja pyytää tekemään muuntaman asian kameran edessä. Itseäni se pyysi heiluttamaan päätä ja tämän jälkeen avaamaan suu. Pidä huoli että huone on riitävän valaistu ja sinulla ei ole hattua tai silmälaseja päässä eikä mitään filteriä kamerassa päällä.

Tunnistautuminen on valmis ja se kestää parista tunnista jopa useaan päivään jos se menee ihmisen tarkistettavaksi. Jos sinulla on jo tunnus jossa olet tunnistautunut niin tunnistautuminen hylätään automaattisesti.

Tietoturva

Koska tässä palvelussa on rahasi ja vaikka Binancella on hyvät turvamekanismit on sinun syytä suojata oma tilisi vähintään kaksivaiheisella tunnistamisella. Lisäksi suosittelen asettamaan anti-phishing coden. Nämä löytyvät securityn alta.

Kaksivaiheinen tunnistus / Google Authentication

Suosittelen ottamaan käyttöön Google Authentication, joka siis luo vaihtuvan numerosarjan jolla vahvistat tiettyjä toimintoja Binancessa. Jos joku sattuisi saamaan salasanasi niin he tarvitsevat vielä sen lisäksi puhelimesi, jotta voivat saada tuon vaihtuvan numeron. Aloita sen asetus painamalla On -nappulaa Google Authentication kohdassa.

Lataa Google Authenticator sovellus. Myös Microsoft Authenticator käy ja 1Password tukee myös One-Time Password tyyppistä kenttää.

Avaa sovellus ja skannaa QR koodi tai syötä avain manuaalisesti. Huom. älä näytä näitä kenellekään. Jos joku saa avaimen tai QR koodin niin he voivat syöttää sen omaan sovellukseen ja yhdessä käyttäjätunnuksen ja salasanan kanssa ottaa tilisi haltuun.

Tämä avain kannattaa ottaa talteen jos kadotat kännykkäsi tai muutoin menetät salasana generaatorin niin tällä pystyt ottamaan sen toiseen laitteeseen. Huom. pidä tämä hyvin turvassa niin ettei kukaan pääse siihen. Tietokoneella se kannattaa säilyttää kryptatussa muodossa. Esim. 1Password sovellukseen voi tämän tallentaa suhteellisen turvallisesti.

Viimeiseksi sinun pitää vahvistaa että olet asettanut sen oikein. Lähetä ensin koodi sähköpostiin painamalla Send Code nappia. Sen jälkeen syötä sähköpostiisi tullut koodi siihen kenttään. Sen jälkeen katso Google Authenticator sovelluksesta uusin koodi ja syötä se sille varattuun kenttään. Huom vaihtuva koodi on voimassa vain 30 sekuntia. Lopuksi paina Submit. Jos kaikki meni hyvin olet aktivoinut sen ja sinulta kysytään koodia joka kerta kun kirjaudut tai teet nostoja.

Anti-Phishing code

Suosittelen asettamaan tämän, sillä sen avulla tunnistat helpommin oikeat Binancesta tulleet sähköpostit etkä joudu niin helposti kalastelun uhriksi. Ole silti valpas sähköpostien kanssa. Itse suosittelen käyttämään eri sähköpostiosoitetta kryptopörssien kanssa kuin mitä normaalisti käytät. Sähköpostisi tulisi myös olla hyvin turvattu ja tulisi käyttää kaksivaiheista tunnistusta.

Talletus tilille

Jotta voit tallettaa Euroja täytyy sinun olla tunnistautunut ensin. Jos et ole sitä vielä tehnyt tai sitä ei ole vielä hyväksytty joudut tekemään sen tai odottamaan että se on hyväksytty.

SEPA tilisiirto

Spot wallettiin rahaa pystyy siirtämään tavallisella tilisiirrolla (SEPA maksu) tai kortilta. Korttia käyttäessä siihen tulee lisä maksu, mutta tilisiirto on ilmainen ja nopea. Raha siirtyy yleensä samana päivänä kun siirron tekee ennen puoltapäivää tai sitten seuraavana aamuna. Näytän kuinka tilisiirto toimii.

1. Aloita talletus valikosta Wallet -> Fiat and Spot

2. Valitse EUR ja paina Deposit linkkiä

3. Valitse Bank Transfer (SEPA). Tämä on ilmainen tilisiirto.

4. Syötä summa minkä aiot tallettaa ja paina Continue

5. Mene verkkopankkiisi tai avaa pankkisi mobiili sovellus ja syötä uusi maksu, johon laitat sinulle annetut vastaanottajan tiedot. Alla esimerkki. Huom. Reference code menee monessa pankissa viesti kenttään ei viite kenttään.

  • Receiver/Payee/Beneficiary Name: Vastaanottajan nimi, yleensä Binance
  • IBAN: IBAN muotoinen tilinumero johon tilisiirto tehdään
  • Reference code: Tämä on talletuksen viite, jolla rahat tilittyvät sinun Binance tilille. Nordea hyväksyy tämän viite kenttää, mutta monessa muussa se pitää laittaa viesti kenttään. HUOM! Älä unohda tätä muuten rahat ei talletu Binance tilillesi.
  • BIC: Vastaanottaja pankin BIC koodi. Et yleensä tarvitse tätä.
  • Bank name: Vastaanottaja pankin nimi. Et yleensä tarvitse tätä.
  • Bank address: Vastaanottaja pankin osoite. Et yleensä tarvitse tätä.

Jotkut pankit vaativat myös vastaanottajan osoitteen. Siihen voi käyttää esimerkiksi Binancen Maltan osoitetta. Tuo on vain posti osoite eikä siellä ole mitään oikeaa toimistoa. Osoite on 85602 Melita Court Level 3 Triq Giuseppe Cali Ta’ Xbiex, XBX 1420 Malta

Siirto kortilla

Toinen tapa siirtää rahaa Binance tilille on kortilla. Normaalisti kortilla tehdyistä siirroista menee 1,8% siirto kulu, mutta tilisiirto ongelmien vuoksi euro määräiset talletukset kortilla on ilmaisia 7.8.2021 asti. Voidaksesi tallettaa rahaa kortilla täytyy sinun olla tunnistautunut edelle kuvatulla tavalla. Jos et ole sitä vielä tehnyt tee se ennen kuin jatkat tallettamista.

1. Aloita talletus valikosta Wallet -> Fiat and Spot

2. Valitse EUR ja paina Deposit linkkiä

3. Valitse Bank Card (Visa/MC) ja paina Continue. Tämä maksaa normaalisti 1,8% siirretystä summasta (ilmainen 7.8.2021 asti).

4. Ensimmäisellä kerralla sinun pitää lisää kortti. Syötä kortin tiedot ja laskutus osoite.

5. Syötä haluamasi summa ja paina Confirm.

6. Vahvista maksu niin kuin normaalisti vahvistat korttimaksut. Kun maksu on onnistuneesti suoritettu saat viestin Deposit Successful ja raha on välittömästi käytettävissä. Seuraavaksi voitkin ostaa tallettamalla summallasi kryptoja.

Kryptojen ostaminen

Binancessa kryptoja voi ostaa parilla eri tavalla. Näytän tässä ensin helpon mutta hieman rajoittuneemman tavan. Kryptopörssissä kuten Binance kryptoja myydään pareissa. Kaikkia pareja ei ole kaikille kryptovaluutoille tarjolla esim. joillain voi olla vain Ethereum (ETH) toisena vastin parina tai Bitcoin (BTC). Eurolla (EUR) on myös rajoitettu määrä vaihtopareja.

Maksa kaupankäyntikulut BNB:llä

Voit tarkistaa ja tarvittaessa kääntää päälle BNB:n käytön kaupankäyntikuluihin menemällä dashboardiin. Kääntämällä sen päälle säästät 25% jo hyvin alhaisista kaupankäyntikuluista.

Käännä päälle ”Using BNB to pay for fees”.

Osta käyttämällä Convert toimintoa

Convert toiminto on ehdottomasti helpoin tapa vaihtaa eurot kryptovaluutaksi tai kryptovaluutta toiseksi. Tällä toiminolla valittavat kaupankäynti parit on vähäisemmät, mutta vaihtamalla eurot johonkin stablecoinin saat jo huomattavasti enemmän vaihtoehtoja. Stablecoineja on esim BUSD, USDC, TUSD ja USDT jotka kaikki seuraa yhdysvaltain dollaria. Esim yksi USDC on noin 1 USD. Itse käytän lähinnä USDC ja BUSD koska niitä vastaan on yhtä monta dollaria luotettavien Yhdysvalloissa reguloitujen toimijoiden hallussa.

1. Valitse ensin valuutta mistä haluat vaihtaa toiseen. Esim EUR ja BUSD. Sitten paina ”Preview Conversion”

2. Saat seuraavaksi tietää vaihtokurssin ja kuinka paljon saat haluaamasi kryptovaluuttaa. Painamalla ”Convert” tapahtuu vaihto. Tuo tarjous on kuitenkin voimassa vain 5 sekuntia.

3. Jos mietit liian kauan ilmoittaa se että tarjous on umpeutunut. Saat uuden tarjouksen painamalla ”Refresh” ja tämän jälkeen ”Convert”.

Binance Visa Debit kortti

Binance Visa Debit kortti on prepaid debit kortti, jolla voit käyttää Fiat valuuttaa ja kryptoja Binancen korttitililtä. Tilisiirto kortin ja pörssin lompakon välillä on helppoa ja sen voi myös automatisoida. Binancen kortti pohjautuu kryptokorttiyhtiö Swipe teknologiaan, jonka Binance osti ennen korttipalvelun julkaisua.

Binance Visa Debit kortteja on vain yhtä laatua ja sen cashback taso määräytyy sen mukaan kuinka paljon BNB tokenia sinulla on ollut keskimäärin viimeisen 30 päivän aikana. Esim. jos sinulla on ollut vähintään 50 BNB tokenia on cashback 3%. Tätä kirjoittaessa BNB:n kurssi on 250€/BNB eli tuo olisi jopa 12 500€ edestä BNB:tä. Cashback tasot muuttuu 23.4.2021 klo 00:00 UTC ja on paljon helpommin saavutettavissa.

Uudet tasot

Binancen kortissa on se hyvä ettei sinun tarvitse lukita BNB tokenia mitenkään vaan voit pitää sen esim. Spot walletissa, Binance Earn:ssä, futures walletissa ja Launchpoolissa tai niiden yhdistelmässä ja ne lasketaan yhteen. Itse saan pientä korkoa BNB:lleni ja sen lisäksi saan eriä uusista tokeneista.

Tällä hetkellä Binance kortista ei saa samanlaisia etuja kuin Crypto.com:n MCO Visa kortista, mutta saat ostoksistasi cashback:n BNB tokenina ja kaikenlisäksi kortti on täysin ilmainen.

Kortin tilaus

Kortin voit tilata kun tunnistautumisesi on tehty ja hyväksytty. Pääset tilaamaan kortin valitsemalla valikosta Finance -> Binance Visa Card

Seuraavaksi paina Get Started nappulaa. Jos et ole vielä tunnistautunut saat siitä huomatuksen ja et pysty jatkamaan.

Ensimmäisetksi valitset miten haluat nimesi kortilla näkyvän.

Seuraavaksi syötä puhelinnumerosi, Passin tai henkilökortin myöntämispäivä ja osoite johon fyysinen kortti lähetetään.

Seuraavaksi sinun pitää vahvistaa puhelinnumerosi. Paina Send SMS ja sen jälkeen syötä saamasi 6 numeroinen koodi.

Onneksi olkoon olet tilannut kortin ja saat välittömästi virtuaalisen kortin jota voit heti käyttää esim. verkkoostoksissa.

Kortti dashboard näyttää tältä silloin kun sinulla on uusi kortti. Saat kortin tiedot näkyviin painamalla Show Card Details. Se pyytää vahvistukseksi sähköpostiin lähetetyn kertakäyttö koodin. Virtuaali kortilla voi maksaa korkeintaan 870€ per päivä. Huomaa että kortti tili on erillinen ja sinne pitää erikseen ladata varoja käytettäväksi.

Kortin lataus

Korttia voi ladata Fiat valuutalla kuten Euro ja sinne voi ladata myös valikoituja kryptovaluuttoja kuten BUSD, BNB, BTC, SXP ja ETH, jotka muunnetaan fiat valuutaksi vasta siinä vaiheessa kun niitä käytetään.

Korttia voi ladata Fiat valuutalla kuten Euro ja sinne voi ladata myös valikoituja kryptovaluuttoja kuten BUSD, BNB, BTC, SXP ja ETH, jotka muunnetaan fiat valuutaksi vasta siinä vaiheessa kun niitä käytetään.

Kortille siirto tapahtuu Binance pörssin Spot walletista. Spot wallettiin taas rahaa pystyy siirtämään tavallisella tilisiirrolla (SEPA maksu) tai kortilta. Korttia käyttäessä siihen tulee lisä maksu, mutta tilisiirto on ilmainen ja nopea. Katso ylempää talletus tilille kohdasta ohjeet tilisiirtoon spot wallettiin.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on binance_card_wallet_balances.png

Paina Transfer nappia Card Walletissa siirtääksesi Spot Walletista rahaa kortille tai kortilta spot wallettiin.

Voit vaihtaa kumpaan suuntaa siirrät rahaa painamalla nuoli symbolia. Coin alta voit valita jonkin Fiat tai krypto valuutan jota sinulla on ja Amount kenttään tulee määrä jonka haluat siirtää.

Apple Pay ja Google Pay

Binance kortti tukee tällä hetkellä vain Google Pay:tä. Apple Pay tuen saat Curve kortilla, johon voi ladata useita kortteja. Huomaa että tilillä täytyy olla varoja, jotta varmentaminen toimii missään palvelussa.

Curve kortti ja bonus koodi

Suosittelen myös ottamaan Curve Blue:n eli sen ilmaisen kortin tähän rinnalle niin saat liitettyä Binancen kortin helposti Apple Payhin. Huomaa että Curve on täysin erillinen palvelu Binancesta eikä sillä ole mitään tekemistä Binancen kanssa.

Curve on korttien kortti eli siihen yhdistetään muita Visa ja Mastercard kortteja joilta se tekee veloituksen. Pelkällä debit kortilla ei pitäisikään tehdä netissä mitään ostoksia sillä fraud tilanteessa rahat on jo veloitettu tililtäsi ja niiden takaisin saaminen voi kestää pitkäänkin. Curvessa taas tarjoaa 100 000€ ostoturvan kaikille korteille ja go back in time, jolla voit vaihtaa korttia josta ostos veloitetaan. Nämä molemmat ominaisuudet on myös ilmaisessa Blue kortissa. Maksan nykyään lähes kaiken Curven kortilla (Apple Payllä lähinnä).

Promokoodillani NVWJ7YPE saamme molemmat mahtavan £5 bonuksen. Tilaa kortti tästä. Olen myös kirjoittanut Curve kortista omia kokemuksiani.

Omat kokemukset

Olen ollut Binancen käyttäjä jo muutaman vuoden. Kun aloitin sen käytön ei euro talletukset olleet vielä mahdollsia. Käytin Binancea aluksi lähinnä Alt coinien ostoon. Aluksi en uskaltanut jättää mitään Binancen tililleni sillä en tiennyt kuinka turvallinen se on ja monia kryptopörssejä oli hakkeroitu ja käyttäjät on menettänyt rahojaan.

Binance ottaa tietoturvan tosissaan ja niillä on paljon kontrolleja miten ne tunnistaa ja estää luvattomat varojen siirrot. Binance on jopa auttanut huijauksen uhreja saamaan rahansa takaisin koska huijari oli erehtynyt siirtämään varat Binancen tilille. Binancella on myös oma rahasto mistä se pystyy korvaamaan Binancen tililtä vietyjä varoja. Saatat kuulla termin SAFU joka tulee sanoista Secure Asset Fund for Users. Binance allokoi 10% kaupankäynti tuotoista tuohon tarkoitukseen.

Tuosta huolimatta ei kannata olla huolimaton itse ja käyttää hyvää salasanaa sekä kaksivaiheista tunnistautumista. Myös oma sähköposti kannattaa pitää turvallisena. Itse käytän eri sähköpostiosoitetta kuin normaalisti.

Kortti tuntui hieman kömpelöltä Crypto.com:n kortin jälkeen kun aluksi sen tietoja ei edes nähnyt mobiilisovelluksessa. Nykyisin maksuista saa push notifikaatiot ja kortille voi siirtää spot tililtä rahaa suoraan sovelluksessa. Kortissa ei juurikaan ole cashback rajoituksia mutta bensan osto automaatilla on ongelma. Se kyllä toimii mutta näkyy tapahtumissa hyvitettynä, jolloin cashbackiä ei saa. Tämä saattaa myös johtua Curve:sta. Binance Visa Debit korttia en ole myöskään saanut liitettyä MobilePayhin.

Vaikka Binance on ollut viime viikkoina paljon FUD:n kohteena ja moni eurooppalainen pankki on käyttänyt sitä tilaisuutena estää tilisiirrot olen itse hyvin luottavainen Binancen suhteen.

4.7 3 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kryptosijoittaja
Kryptosijoittaja
2 years ago

Hienoa olisi vielä saada tietoa Binancen toiminnasta kun myyt kryptoja. Esim kuinka euroiksi ja mitä se oikeasti kustantaa. Haastava sivusto

Hodler
Hodler
2 years ago

Moikka, ottaisitko mieluummin käyttöön crypto.comin vai binancen kortin?

MarkoVaan
MarkoVaan
Reply to  Mika Koivisto
1 year ago

Crypto.com edut ovat todella paljon huonommat, jos hodlailet kryptoja, ja kurssit noususuunnassa. Kun ne ovat Binancen kortilla, niin arvon noustessa myös näiden kortilla olevien kryptojen arvo nousee. Täten kryptoja voi halutessaan pitää korttipuolella, ja hyötyä kursseista. Itsellä siis Binance card käytössä. Meinasin jo ottaa crypto.com kortin, mutta huomattuani, että varat käännetään FIATiksi niitä kortille siirrettäessä se oli todellinen show stopper.

Stompe
Stompe
2 years ago

Mulla on hetken ollut Binance card ja siirtänyt sinne BUSD hissukseen. Ajattelin eilen ekan kerran kokeilla maksaa ABC:llä bensat kortilla ja noh, jostain syystä en ollut yllättynyt kun maksu ei mennyt läpi ja piti kaivaa normi kortti lompakosta.

Toimiiko jollakin siis tämä Binance card ihan vaikka ruokaostoksilla tai ylipäätään Suomessa missään? Kortti on binancen sivuston mukaan ”activated” ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Pitäisikö silti nähdä tuo extra vaiva ja koittaa siirtää rahat BUSD->EUR, mutta kun itse olin uskossa että konversio tapahtuu automaattisesti.

Onko artikkelin kirjoittaja itse käyttänyt ihan pelkästään binance cardia suomessa liikkuessa ilman muita virityksiä (curve yms)?

Kryptoseikkailija
Kryptoseikkailija
1 year ago

Moi! Kiitokset kattavista kryptopörssien esittelyistä! Oletko kokeillut johonkin rekisteröitymistä yrityksenä?

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top