Etuja

Olen tänne kerännyt linkkejä ja koodeja, joilla saat alennusta tai bonuksen liittyessäsi palvelun käyttäjäksi.  Valikoin tänne vain parhaimmat, joita olen myös itse käyttänyt. Tyypillisesti saan näiden suosittelusta itse myös jotain, mutta suosittelen täällä vain sellaisia palveluita, joita myös itse käytän.

Bonusway

Bonusway on vanhalta nimeltään ostohyvitys. Liittymisetu 5€ aloitus bonus kun liityt minun linkin kautta ja teet ensimmäisen ostohyvitys ostoksen. Bonuswaystä saat ostohyvitystä verkko-ostoksistasi useasta eri verkkokaupasta. Olen kirjoittanut ostohyvityksestä tarkemmin täällä.

ParkMan

ParkMan on kätevä sovellus pysäköinnin maksamiseen, lataa ja käytä koodia K5SLT saa 10 € pysäköintiaikaa.

DriveNow

DriveNow on uusi OP:n Suomeen tuoma yhteiskäyttöautopalvelu. Rekisteröityminen maksaa normaalisti 30€, mutta tällä linkillä saat sen 9,99€ ja saat vielä 20min ajoaikaa lisäksi. Olen kirjoittanut DriveNow:sta täällä.

Freska kotisiivous

Tilaa koodilla JNBQGP ja saat 25€ alennuksen ensimmäisestä siivouksestasi.

AirBnB

Liity AirBnB:hen ja saat 35€ ensimmäisestä yli 65€ majoittumisestasi. Olen kirjoittanut omista kokemuksistani AirBnB:ssä tänne.

TransferWise

TransferWise palvelulla siirrät rahaa ulkomaille tai ulkomailta edullisesti ja nopeasti. Rekisteröitymällä tällä linkillä saat ensimmäisen siirtosi ilmaiseksi.

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Vieritä ylös