Arvostelut

Bulkestate

Bulkestate on keskittynyt puhtaasti kiinteistösijoitus lainoihin ja kohteet on tällä hetkellä pääasiassa Latviasta. Heillä on asiantunteva tiimi ja käyttävät riippumatonta ulkopuolista tahoa kiinteistön arviointiin. Kaikki lainat on vakuudellisia.

Lue lisää »

Crowdestor

Crowdestor on erikoistunut vakuudellisiin yritys ja kiinteistö lainoihin. Lainojen korot on tyypillisesti 15 – 20%. Crowdestor myös itse osallistuu listattujen kohteiden rahoitukseen.

Lue lisää »

Envestio

Envestio oli yksityinen sijoitusrahasto ennen kuin se aloitti kohteiden joukkorahoituksen. Envestio tarjoaa silta- ja välirahoitusta. Lainoissa on pääosin houkutteleva 15%+ korko vaikka ovatkin vakuudellisia.

Lue lisää »

Fast Invest

Fast Invest on vertaislaina markkinapaikka jossa on tarjolla kuluttaja lainoja 9 – 16% korolla. Minimisijoitus vain 1€ ja voit lunastaa pääomasi takaisin milloin. Lisäksi lainoilla 100% takaisinmaksu turva.

Lue lisää »

Kuetzal

Joukkorahoitettuja yrityslainoja jopa 21% korolla. Osassa takaisin maksu takuu ja tuottoa alkaa kertyä heti kun sijoitat vaikka rahoitus ei olisi vielä sulkeutunut sillä Kuetzal rahoittaa puuttuvan osuuden.

Lue lisää »

Mintos

Mintos on Euroopan suurimpia markkinapaikkoja lainoille. Useimmissa lainoissa 100% takaisin maksuturva. Sen kautta voi hajauttaa sijoitukset ympäri maailmaa eri tyyppisiin lainoihin.

Lue lisää »

Monethera

Monethera on yrityslainoihin erikoistunut markkinapaikka lainoille. Se toimi yksityisrahastona ennen kuin julkaisi markkinapaikkansa. Kohteilla hyvin korkea jopa 18% keskimääräinen tuotto.

Lue lisää »

PeerBerry

PeerBerry on pääasiassa keskittynyt lyhyihin alle 45 päivän lainoihin. Nykyisin tarjolla on myös pidempiä lainoja. PeerBerry on alunperin Aventus Groupin perustama omille lainoileen, mutta nykyisin on täysin itsenäinen.

Lue lisää »

Robocash

Lyhytaikaisia mikrolainoja 12% korolla ja 30 päivän buyback takuulla. Täysin automaattista sijoittamista parhaimmillaan.

Lue lisää »

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Vieritä ylös