Arvostelut

Bulkestate

Bulkestate on keskittynyt puhtaasti kiinteistösijoitus lainoihin ja kohteet on tällä hetkellä pääasiassa Latviasta. Heillä on asiantunteva tiimi ja käyttävät riippumatonta ulkopuolista tahoa kiinteistön arviointiin. Kaikki lainat on vakuudellisia.

Lue lisää »

Crowdestor

Crowdestor on erikoistunut vakuudellisiin yritys ja kiinteistö lainoihin. Lainojen korot on tyypillisesti 15 – 20%. Crowdestor myös itse osallistuu listattujen kohteiden rahoitukseen.

Lue lisää »

Envestio

Envestio oli yksityinen sijoitusrahasto ennen kuin se aloitti kohteiden joukkorahoituksen. Envestio tarjoaa silta- ja välirahoitusta. ENVESTIO on sulkenut ovensa ja sivustonsa. Huijaus vai konkurssi? Ken tietää kun johdosta ei kuulu mitään.

Lue lisää »

Estateguru

Faktat lyhyesti Virallinen nimi: EstateGuru Oü (rekisteri tunnus 12558919, Viro) Perustettu: 2013 Pääomistajat: Kristjan-Thor Vähi (Viro) ja Marek Pärtel (Viro) Perustajat: Marek Pärtel, Marko Arro,

Lue lisää »

EvoEstate

EvoEstate on uniikki kiinteistösijoituskohteiden aggregaattori eli se tarjoaa muiden markkinapaikkojen valikoituja kohteita.

Lue lisää »

Fast Invest

Fast Invest on vertaislaina markkinapaikka jossa on tarjolla kuluttaja lainoja 9 – 16% korolla. Fast Invest on mahdollinen ponzi huijaus

Lue lisää »

Kuetzal

Kuetzal on huijaus. Lainaajat eivät ole todellisia tai ei ainakaan ole mitään rahaa saanut. Älä sijoita.

Lue lisää »

Lendermarket

Lendermarket välittää Creditstarin lainoja kiinteällä 12 – 15,1% korolla. Kaikissa lainoissa on 60 päivän buyback takuu. Creditstar on tuttu myös Mintoksesta.

Lue lisää »

Mintos

Mintos on Euroopan suurimpia markkinapaikkoja lainoille. Useimmissa lainoissa 100% takaisin maksuturva. Sen kautta voi hajauttaa sijoitukset ympäri maailmaa eri tyyppisiin lainoihin.

Lue lisää »

Moncera

Moncera välittää Placet Groupin lainoja, joilla on 30 päivän buyback takuu. Placet Group on yksi vakaampia toimijoita myös Mintoksessa. Placet Group tarjoaa korkeampaa korkoa lainoille Moncerassa kuin Mintoksessa.

Lue lisää »

PeerBerry

PeerBerry on pääasiassa keskittynyt lyhyihin alle 45 päivän lainoihin. Nykyisin tarjolla on myös pidempiä lainoja. PeerBerry on alunperin Aventus Groupin perustama omille lainoileen, mutta nykyisin on täysin itsenäinen.

Lue lisää »

Robocash

Lyhytaikaisia mikrolainoja 12% korolla ja 30 päivän buyback takuulla. Täysin automaattista sijoittamista parhaimmillaan.

Lue lisää »

Swaper

Lyhytaikaisia alle 1kk lainoja kiinteällä 14% korolla ja 30 päivän buyback takuulla. Loyalty bonus +2% yli 5000€ sijoituksille 3kk jälkeen. Lainat on Swaperin perustaneen Wandoo Finance Groupin omia.

Lue lisää »

Lisätietoja

» Mainostus ja vastuunvapautuslauseke
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top