Mainostus ja vastuunvapautuslauseke

Blogissa esitetyt kirjoitukset ja kommentit ovat kunkin kirjoittajan henkilökohtaisia mielipiteitä ja niitä ei tule ottaa neuvona. Blogissa tarjottua tietoa ja aineistoa ei tule tulkita sijoituspalvelulaissa tarkoitetuksi sijoitusneuvonnaksi. Sijoitusneuvonta on luvanvaraista toimintaa eikä blogissa julkaistut kirjoitukset voi ottaa millään tavoin huomioon yksilöllisiä tilanteita. Lukijaa suositellaan suhtautumaan kriittisesti tarjottuun tietoon.

Kaikki sijoitukset sisältävät riskejä ja mahdollisuuden pääoman menetykseen. Hyödyntämällä tarjotun tiedon ja tarjotun tiedon perusteella tehdyn sijoituspäätöksen teet sen omalla vastuulla. Blogin ylläpitäjä ei miltään osin vastaa blogissa esitetyn aineiston hyödyntämisen seurauksista.

Blogissa on affiliate eli kumppanuus linkkejä. Näistä klikkaamisesta blogin ylläpitäjä voi saada komission tai korvauksen palveluun rekisteröitymisestä ja/tai käyttämisestä. Näitä käytetään silloin kun ne sopivat sisältöön, mikäli sisällön kirjoittamisesta on saatu korvaus on kyseessä mainos ja näin ollen se on erikseen kerrottu jutun alussa. Muutoin affiliate linkkejä ei ole erikseen merkitty muista linkeistä sillä affiliate ohjelmia tulee ja menee. Kun affiliate kampanja loppuu muutetaan linkki suoraksi linkiksi.

Lisätietoja

» Mainostus ja vastuunvapautuslauseke
» Tietosuoja- ja rekisteriseloste

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top