EvoEstate ja InRento yhdistyy

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

EvoEstate on uniikki kiinteistöprojekti aggregaattori, joka listaa useiden Eurooppalaisten kiinteistösijoitus markkinapaikkojen parhaimpia projekteja. EvoEstatella ei ole omia projekteja vaikkakin osa on ekslusiivisesti listattu EvoEstatessä. InRento on osta, remontoi ja vuokraa tyyppisiin kohteisiin erikoistunut sijoitusmarkkinapaikka. InRentolla on toimilupa Liettuassa Bank of Lithuanialta, joka toimii Liettuan finanssimarkkinoiden valvojana.

Yhdistyminen ei sinänsä ole yllättävää sillä InRenton perustaja on ollut mukana perustamassa myös EvoEstate:ä. Yhdistymisestä on etuja EvoEstate:n sijoittajille sillä palvelu tulee paikallisen finanssivalvonnan piiriin ja sijoittajat saavat myös omat pankkitilit ilmoituksen mukaan joko Payserasta tai Mangopaystä. Itse olisin toivonut mielummin LemonTreetä, mutta Paysera on Liettualainen niin se on hyvin luonnollinen valinta. InRentossa minimi sijoitus on 500€, mutta EvoEstate:n sijoittajilla säilyy 100€ minimi.

Pidin todella paljon EvoEstate:n konseptista ja on sääli jos nyt yhdistymisen myötä jää pois mahdollisuus sijoittaa monien eri markkinapaikkojen projekteihin. InRentolla näyttäisi olevan jokunen projekti muuallakin kuin Liettuassa. Itselläni tämä tarkoittaa että monet projektit tulee jäämään portfoliostani pois sillä ei ole mitään järkeä hajauttaa pääomaa kymmeniin eri palveluihin.

Mitä mieltä olet tästä? Aiotko jatkaa sijoittamista InRenton alla vai myytkö tai odotatko että nykyiset sijoituksesi on maksettu pois?

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top