DriveNow yhteiskäyttöauto palvelu

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

OP lanseerasi toukokuussa DriveNow yhteiskäyttöauto palvelun Suomessa. Olen nyt vihdoin kokeillut palvelua tällä viikolla ja käyttänyt saamani ilmaiset minuutit. Ja täytyy sanoa, että varmaan käytän jatkossakin sitä taksin korvikkeena.

DriveNow on alkujaan Saksalainen BMW:n, Minin ja Sixt:in luoma palvelu ja se toimii jo useassa Europan kaupungissa, nyt myös Helsingissä. Se missä DriveNow eroaa muihin yhteiskäyttö palveluihin on se, että siinä on minuutti pohjainen hinnoittelu ja liittymismaksu 30€. Minuuttihinta on 0,57€ ja se sisältää pysäköinnin, tankkaukset, vakuutukset jne. eli muita kuluja ei tule paitsi lentokenttä lisämaksu 7,90€. Autot on luonnollisesti BMW:n ja Minin. Itse olen kokeillut molempia. Mini oli autona yllättävän hyvä.

Sovelluksella voit varata läheisin auton n. 10min ennen kuin aiot sitä käyttää. Kun olet auton luona saat ovet auki joko sovelluksella tai jäsenkortilla. Itselläni ei tuo sovelluksella avaaminen toiminut, mutta näin jälkeen päin ajatellen olin varmaan liian hätäinen ja jos olisin odottanut vähän pidempään olisi ovet varmaan auennut. Kortilla avaaminen toimi hyvin. Kun pääset auton sisään syötät oman pin koodisi ja sillä aktivoit vuokrauksen. Tuo prosessi on pikkuisen hidas ainakin omaan makuun kun sillä kestää välillä vähän pidempään ennen kuin se herää kysymään koodia.

Laskettiin työkaverin kanssa, että Leppävaaran Sellosta kun ajaa Vallilaan niin hintaa tulee n. 16€ kun taksi taas maksaa n. 26€ ja tässä on huomioitu aika, jota itse käytin parkkipaikan etsimiseen. Eli tuo käy taksin korvikkeena, mutta jos joudut paljon kulkemaan ruuhkassa ja kohteessa parkkipaikan löytäminen on hankalaa saattaa taksi olla parempi vaihtoehto. Uskon, että palvelun hinta tulee vielä tippumaan sillä se on hieman kallis kun vertaa muihin kaupunkeihin. Toiminta-alue on myös hieman suppea vielä, joten se ainakin itsellä tulee rajoittamaan käyttöä.

Minun suosittelu linkin kautta voit rekisteröityä alennettuun 9,99€ hintaan ja saat vielä päälle 20min ilmaista ajoaikaa. Rekisteröidy palveluun tästä.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim
Jim
7 years ago

Vielä edullisempi (noin kymppi tunnissa) on http://ekorent.fi/

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top