Elokuu 2015 Sijoitukset

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Elokuussa oli taas pitkästä aikaa saatavilla ostoslistallani olleita osakkeita ihan kohtuu hintaan, mutta halvimmalla hinnalla en kuitenkaan mitään niistä saanut napattua vaikka aika lähelle sainkin. Sain myös tehtyä avauksen pitkään ostoslistalla olleeseen yhtiöön. Sijoittamiseni on edelleen hyvin omistaja lähtöistä.

Fortum

Uskon edelleen Fortumin potentiaaliin pitkänaikavälin sijoituksena ja nykyisellä hintatasolla osinko vaikuttaa erittäin houkuttelevalta. Sain lisättyä sitä ihan mukavaan mustan maanatain ale hintaan.

YIT

Lisäsin YIT:tä kun sitä sai edulliseen hintaan markkinoiden laskiessa.

Nordea

Uskon vakaasti Nordean kilpailukykyyn. Tunnen yhtiön niin asiakkaan kuin myös henkilökunnan näkökulmasta sillä kaksi ihmistä lähipiirissäni työskentelee kyseisessä yhtiössä. Nordea ei ole välttämättä kaikkien suosikki pankki, mutta itse pidän pankista ja sen toimintatavoista näin omistajan näkökulmasta.

Nokian Renkaat

Nokian Renkaita minulla oli jo henkilökohtaisessa salkussani, jonka myin heinäkuussa ja sen jälkeen olenkin odottanut tilaisuutta saada lisättyä sen yritykseni salkkuun. Ja sainkin sen lisättyä loppujen lopuksi alhaisempaan hintaan kuin myin se pois. Nokian Renkaat valmistaa erittäin laadukkaita renkaita ja onkin niitä harvoja yhtiöitä, jotka tekee oikeasti pohjoisen oloihin soveltuvia renkaita. Yhtiö on keskittynyt pääasiassa premium renkaisiin ja sen lisäksi se omistaa Vianor ketjun, joka toimii 27 maassa.

Fellow Finance – vertaislainaus

Avasin Fellow Finance:iin tilin yritykselleni ja tein ensimmäisen kotimaisen sijoituksen vertaislainaukseen. Olen jo pidempään halunnut tehdä Suomessa avauksen tähän suuntaan, mutta jätin sen tekemättä sillä luottotappiot eivät ole verovähennyskelpoisia henkilöverotuksessa, mutta ovat yritysverotuksessa. Myös sijoitettavien lainojen määrä ja laatu on ollut ongelma muissa suomalaisissa vertaislaina palveluissa.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rikas Erakko
Rikas Erakko
8 years ago

Vertaislainauksesta olisi kiva kuulla kokemuksiasi myöhemminkin. Olen sitä aina välillä harkinnut, mutta epäilyttää se, että ihmiset jotka hakevat rahaa sitä kautta, eivät varmaan saa sitä enää mistään muualta. Toisinsanoen luottotiedot voi olla pahasti kuralla.

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top