Ensikokemuksia Crowdestorista

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tutustuin Crowdestoriin ensikerran jo melkein vuosi sitten kun se aloitti toimintansa, mutta en vielä silloin lähtenyt sijoittamaan kun sillä ei ollut vielä näyttöä onnistuneista projekteista. Crowdestor on onnistunut saamaan hyvinkin lyhyessä ajassa useita onnistuneesti rahoitettuja kohteita ja muutama on jo maksettu kokonaisuudessaan sijoittajille takaisin. Itse hyppäsin kelkkaan joulukuussa ja osallistunut jo neljän kohteen rahoitukseen, joiden keskikorko on 17%.

Crowdestor joukkorahoittaa yrityslainoja ja kohteet on tarkkaan valittuja. Crowdestor osallistuu itse kohteisiin 2 – 10% osuudella, joten sen intresseissä on valita kohteet tarkkaan. Crowdestor tavoittelee vähintään 15% tuottoa ja alla 12% kohteita he eivät tällä hetkellä ota. Paras tuotto on ollut 36%, mutta se oli vain 3 kuukauden laina.

Kohteita on yleensä kerrallaan tarjolla vain muutama, joten samanlaista hajautusta kohteisiin ei saa kuin kuluttajalainoissa.  Minimisijoitus on 100€, joten tuottojen uudelleen sijoitus yleensä vaatii lisää pääomaa ellei sitten sijoita todella isoja summia kerralla. Vakuudet ja takaisinosto turva vaihtelee kohteittain, joten kohteen tietoihin kannattaa tutustua.

Luonnollisesti mitään auto invest toiminnallisuutta ei ole eikä sellaiselle olisi tarvettakaan. Toisaalta hereillä pitää olla uusien kohteiden suhteen sillä viimeisimpiä kohteita on rahoitettu täyteen jopa 24 tunnin aikana. Crowdestor listaa uuden kohteen yleensä useita päivä ennen sen avautumista. Suosittelen tilaamaan heidän uutiskirjeen niin saat tiedon uusista kohteista sähköpostilla.

On täysin mahdollista, että jotain kohdetta ei merkitä täyteen tai edes minimirajaan, jolloin rahat palautuu Crowdestorin tilille. Sijoitus ei kuitenkaan ole mennyt hukkaan vaan Crowdestor maksaa koron siitä hetkestä lukien kun olet sijoittanut kohteeseen. Tietääkseni kaikki kohteet on aina merkitty määräaikaan mennessä.

Rekisteröityminen Crowdestoriin oli hyvin helppoa, mutta tili ei aukea heti vaan se hyväksytään erikseen 48 tunnin sisällä. Omani tein illalla ja se oli jo aamulla hyväksytty. Tille rahan siirto oli helppoa ja nopeaa. Painoin ADD nappia ja syötin summan minkä halusin tallettaa ja sain tarkat tiedot millä tilisiirto onnistuu. Payment details kohdassa oleva tieto laitetaan tilisiirron viesti kenttään niin se kohdistuu oikein sinun sijoitustilille.

Nyt on hyvä aika aloittaa sijoittaminen sillä siellä on aukeamassa uusi kohde Biomassa energiantuotantolaitos, jossa korko on huimat 19,5% ja laina-aika 24kk.

Crowdestor on selkeästi saavuttanut kriittisen massan sijoittajissa sillä se on pystyy tarjoamaan useita kohteita kuukaudessa ja rahoittamaan niitä jopa 24 tunnissa. Itse alusta on hyvin selkeä ja helppo käyttöinen sekä sijoittaja ystävällinen. Crowdestorista sain raportin viime vuoden tuotosta ja se käy yritykseni kirjanpitoon ja sen pohjalta voi lisätä korkotuotot henkilökohtaisen veroilmoitukseen.

Pidän Crowdestorista koska siinä pääsee hajauttamaan usealle eri sektorille ja siinä edistetään liiketoiminnan laajentamista ja samalla luodaan työpaikkoja. Tulen sijoittamaan Crowdestorin kohteisiin jatkossakin.

Aloita sijoittaminen Crowdestorissa!

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mika Rekola
Mika Rekola
5 years ago

Moi. Kiitos blogista. Varmistaisin vielä onko Crowdestorissa mahdollista sijoittaa yrityksen kautta vai vaan yksityishenkilönä?

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top