Heinäkuu 2016 sijoitusraportti

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Heinäkuu taas hurahti ohitse ja meinasi koko raportti jäädä julkaisematta kun oli niin kiire ennen lomamatkalle lähtöä. Nyt viimeistelinkin tämän Varsovasta AirBnB:stä vuokraamastani asunnosta. Muistelin aluksi, että en olisi tehnyt ostoja koko heinäkuussa, mutta olihan niitä kun katsoi Nordnetin tapahtumia.

Myynnit

LendingClub

Olen jo pidemmän aikaa realisoinut LendingClubin vertaislainasijoituksia ja nyt vihdoin sain viimeiset lainat myytyä tai noh jäi niitä pari jäljelle mutta lasken ne itse jo luottotappioksi kun ei mene edes 90% alennuksella. Rupesin reilu vuosi sitten realisoimaan näitä kun saatu korkotuotto juuri ja juuri kattoi luottotappiot. Tästä tarkemmin erillisessä jutussa.

Ostot

DHT Holdings, Inc.

DHT on öljytankkeri yhtiö, joka oli vaan tunnusluvuiltaan liian houkuttava yhtiö että siihen oli pakko sijoittaa. Ostin DHT:tä kolmessa erässä yhteensä 500kpl keskihintaan $4,86 USD ja tuolla hinnalla sen osinkotuotto on 20,58%. DHT on toki riski sijoitus, mutta uskon sen olen tuottava sellainen pitkällä aika välillä vaikka osinkoakin leikattaisiin väliaikaisesti. Seeking Alphassa on parikin hyvää analyysiä DHT:n potentiaalista: analyysi 1 ja analyysi 2

Svenska Handelsbanken

Pidän yhtiötä edelleen laadukkaana, joten lisäsin sitä 100kpl hintaan 90,95 SEK.

Osingot

  • Nokia 117€

Nokian osinko nostaa vuoden osinko kertymän yli tonnin eli tarkalleen ottaen 1 093,95€. Loppuvuodesta on enää odotettavissa kvarttaali osinkoja, joita saan AAPL, ETE, CTYS1, WFC ja TELIA1 toinen puolivuosi osinko.

osingot_2016_07_31

Salkku

Salkun tuotto on ollut hyvä heinäkuussa ja osakesalkun tuotto oli 9,82% kuun viimeiseen päivään mennessä ja kun otetaan osingot mukaan tuotto on 12,79%. Vuoden alusta osakesalkku on tuottanut 8,74% ilman osinkoja. Tätä kun vertaa indeksien tuottoon OMX Helsinki 25 0,74% tai MSCI World 3,55% niin voin olla tyytyväinen. Velkaa salkussa on 2632,76€, joka lyhentyi LendingClubista kotiutettujen rahojen ja kuukausittaisen sijoituksen myötä. Tämä mahdollistaa lisäostot jos hyviä osto paikkoja tulee.

osakkeet_2016_07_31

osakepaino_2016_07_31

sektorijakauma_2016_07_31

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top