Huhtikuu 2015 Tilinpäätös

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kylläpä aika on taas juossut eteenpäin viime kirjoituksestani on jo melkein kuukausi ja huhtikuun tilinpäätöksen julkaisukin venyi melkein toukokuun loppuun. Paljon on ehtinyt tapahtua viimeisen kuukauden aikana ja siitä kirjoittelenkin sitten seuraavan kerran vasta kesäkuussa, koska lähden kohta lomalle.

Tästä päästäänkin huhtikuun kuluihin sillä suurin yksittäinen kulu olikin tuo Finnmatkoilta ostamani paketti matka minulle ja vaimolle 1816€. Tarkoituksena on viettää rentouttava viikko Kyproksella ja ostettiin myös kolme aktiviteettia valmiiksi. Toinen iso muu kategoriaan mennyt kulu oli 450€ minkä käytin Winchester Ranger 1300 puppuhaulikon ostoon ja ostin samalla ison laatikollisen patruunoita savikiekkojen ampumiseen. Tästä myös kävi selväksi, että minun täytyy miettiä uudestaan kulujen kategorisointia, koska liikaa kuluja menee muu kategoriaan.

Matkakulut olivat myös poikkeuksellisen korkeat sillä käytin 485€ auton huoltoon. Tämä oli suunniteltu 100t km huolto, joka tuli hieman normaali huoltoa kalliimmaksi, koska jäähdytin nesteet piti vaihtaa ja järjestelmä huuhdella. Ruoka ostokset jäi alle budjetoidun, mutta sitä sitten tasoitti ravintolassa käynti ja alkoholi ostokset bileisiin, joissa kävimme.

Kulutus huhtikuu 2015

Ensimmäisen kerran tänä vuonna nettovarallisuus otti takapakkia, mutta tämä oli odotettavissa sillä olin säästänyt lomamatkaan ja muihinkin kuluihin jo ennakkoon. Osa tästä oli ihan vaan osakkeiden ja varallisuuden arvon muutosta. Uusia sijoituksia en tehnyt tässä kuussa vaan olen lähinnä kerryttänyt käteistä ja katsonut mihin talous on menossa.

Tilinpäätös huhtikuu 2015

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top