Kokemuksia kirpputorilta

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kävin vaimon kanssa viime viikonloppuna Helsingissä Hakaniemen kirpputorilla myymässä tavaroita, joista olimme yhdessä päättänyt luopua. Tätä tavaraa olikin ihan järkyttävä määrä ja ihan kaikkea ei edes saatu mahtumaan minun autoon. Tavaraa oli ihan laidasta laitaan ja pyynti hinnat likkuivat 50 sentin jä 40 euron välillä. Kaikeksi yllätykseksi miesten paidat, kengät ja vyöt meni ehkä parhaiten. Kaiken kaikkiaan myimme tavaraa vähän vajaa 300 euron edestä.

Täytyy kyllä sanoa, että ostajakunta on muuttunut siitä kun viimeksi olen ollut kirpputorilla myymässä. Ennen hyvä tavara meni kaupaksi vaikka siitä pyysi kohtuu hintaa yleensä maksimissaan 50% kaupan hinnasta, mutta nyt emme myyneet ainuttakaan uutta tai uuden veroista tavaraa ja meillä oli kuitenkin myynnissä Iittalan, Arabian ja Pentikin tuotteita, jotka kiinnosti monia mutta hinta oli ”shokki” monelle. Halpa tavara kuitenkin kelpasi vaikka se olisi ollut suoraan sanoen paskaa. Esimerkkinä mainittakoon vaikka pohjasta narmuilla oleva kattila myytiin kahdella eurolla ja ilmeisesti Tokmannilta uuden vastaavan olisi saanut kahdeksalla eurolla. Toisena esimerkkinä voisi olla Britan vesikannu, jossa ei ole filteriä meni eurolla ja uusi filteri paketti maksaa n. 23 euroa ja uusi kannu filterillä 30 euroa. Sellaisen asian myös huomasin, että suomalaiset ei osaa tinkiä kun taas monet ulkomaalaiset tinkivät todella paljon.

Loppujen lopuksi myimme pääasiassa tavaraa, jotka olimme aikonut lahjoittaa esim UFF:lle tai sitten ihan suoraan sanoen heittää roskiin. Lopputulos oli siis erittäin hyvä vaikka näin jälkeen päin ajateltuna osasta tavarasta pyydettiin ihan liikaa tai sitten ne ei vaan kiinnostanut ihmisiä. Nyt edessä onkin vaiken homma eli päättää mitkä kaikki tavarat oikeasti menee roskikseen ja mitä vielä yritetään myydä Torissa ja huuto.net:ssä. Koitin tarjota jäljelle jääneitä kirjoja, leffoja ja cd-levyjä divareihin, mutta kaikki sanoi että tarjontaa on enemmän kuin kysyntää joten niistä ei päässyt ihan niin helposti eroon. Onneksi sain Torissa myytyä reilun kahdensadan cd-levyn kokoelmani 50 euron hintaan.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top