Uudet tavoitteet loppuvuodelle 2015

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nyt kun useampi koko vuoden tavoitteista on jo saavutettu on aika asettaa korkeammat tavoitteet loppuvuodelle. Mielestäni vaurastumisessa on tärkeää asettaa realistisia välitavoitteita, jotka on mahdollista saavuttaa kohtalaisessa ajassa. Saavuttamalla pieniä tavoitteita pysyy motivoituneena jatkaa matkaa isoihin pitkän ajan tavoitteisiin.

Varallisuus

Aiempi nettovarallisuus tavoitteeni oli 10% korotus eli saavuttaa 235 000€ nettovarallisuus ja tämän saavutinkin jo heinäkuun tilinpäätöksessä. Seuraavaksi tavoitteeksi laitankin 250 000€. Tämä on korkea tavoite, mutta uskon sen olevan saavutettavissa. Lisäksi asetan sijoitusvarallisuudelle tavoitteeksi 205 000€.

Säästäminen

Saavutin jo vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 6kk hätävararahaston vaikka se on ihan riittävä jatkan sen kasvattamista, jo pelkästään inflaation tähden. Seuraavaksi tavoitteeksi olen laittanut 7kk kuluja vastaavan summan. Toiseksi säästötavoitteeksi laitan 10 000€ muuttokassaan. Koska emme aio ottaa mukaan yhtään huonekaluja joudumme kalustamaan Yhdysvalloissa asuntomme kokonaan. Kalustuksen ja lentojen lisäksi rahaa tulee menemään autoon, esimmäisen kuukauden vuokraan sekä takuuseen. Pelkkä auto tulee maksamaan noin $8000, joten sitä tämä säästötavoite ei kata. En ole ihan varma vielä otanko siihen velkaa vai lainaanko omista säästöistä, jotka sitten maksan takaisin korkojen kera.

Sijoittaminen

Olen nyt keskittänyt kaiken uuden sijoittamisen yritykseeni ja tämän lisäksi myin henkilökohtaiset sijoitukset kokonaan pois Nordnetissä. Jatkan yrityksen sijoitusporfolion kasvattamista ja otankin seuraavaksi tavoitteeksi taseen kasvattamisen 15 000 euroon.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top