Mintos Invest & Access tekee vertaislainauksesta helppoa

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mintoksen toimitusjohtaja Martins Sulte kertoi uudesta palvelusta Invest & Access P2P Konferenssissa Rigassa. Kun Mintos aloitti lainohin sijoitettiin valitsemalla yksittäin lainat sen jälkeen tuli auto-invest jota käyttää jo 85% sijoittajista. Mintos on kasvanut hurjasti alkuajoistaan ja nykyisin sen markkinapaikalla on jo yli 60 lainantarjoajaa 29 eri maasta. Tämän myötä auto-invest asetukset on käynyt hyvinkin hankalaksi. Tämän vuoksi en ole Mintosta edes suositellut aloittelijoille vaikka kokonsa puolesta Mintos olisi ideaalinen siihen.

Uusi palvelu Invest & Access ottaa pois auto-invest asetusten säätämisen tuskan. Käyttöönotto on niinkin helppoa kuin luot sillä uuden portfolion johon asetat summan minkä haluat sijoittaa. Jos se on suurempi kuin nykyinen tilisisaldo sijoitetaan siihen automaattisesti lisää kun tilillesi tulee lisää rahaa. Et siis joudu tekemään mitään muita valintoja. Mintos hajauttaa automaattisesti nämä lainoihin joissa on buyback takuu ja lainan tarjoaja on ollut markkinapaikalla vähintään 6kk eli tämä ei sijoita uusiin juuri markkinapaikalle tulleihin vaan vakiintuneisiin tarjoajiin.

Se mikä tekee Invest & Accessistä erityisesti mielenkiintoisen on sen likvidisyys eli saat rahat ulos lähes milloin tahansa. Tämä toimii niin että laitat kuinka paljon haluat nostaa sijoituksistasi ja Mintos hoitaa niiden myynnin. Mintos myös kertoi toimivansa market makerinä eli tarvittaessa ostaa itse niitä jos uusia sijoittajia ei sillä hetkellä ole ostamassa niitä. Lupaus oli että 99% tuo myynti tapahtuu välittömästi. Uskon itse tuohon likviditeettiin sillä bloggaaja P2P Millionaire myi kokeeksi miljoonalla eurolla lainoja ja sai sen todella nopeasti tehtyä.

Saamani tietojen mukaan portfolion tuotto vastaa Mintoksen keskituottoa ja se ei ole rajoitettu kuten Bondoran Go&Grow palvelussa. Saat myöskin pitää jo maksetun korkon toisin kuin Fast Investissä, jossa menetät koron nostaessasi ennen aikaisesti varat. Alla esimerkki portfolio.

Lisäksi Mintos kertoi myös muista tämän ja ensivuoden alun julkaisu suunnitelmista. Mintos on hakemassa lisenssiä jonka ansiosta Mintos voi tarjota sijoittajille IBAN tilin, jota voi käyttää kuin pankkitiliä ja siihen lisäksi debit-kortti joka mahdollistaa vieläkin nopeamman tavan päästä rahoihin käsiksi. Nämä kaikki kuulostaa etenkin itselleni todella hyvältä. Näiden lisäksi Mintokselle on tulossa mobiili sovellus. Se ollaan julkaisemassa syksyllä.

Näiden uutisten myötä Mintoksesta tulee se markkinapaikka jota suosittelen kaikille ensimmäisenä paikkana aloittaa vertaislainaus. Lue myös jatkuvasti päivitettävä arvosteluni Mintoksesta.

Rekisteröitymällä linkilläni sijoittajaksi Mintoksessa saat 1% bonuksen ensimmäisen 90 päivän sijoituksiisi. Aloita sijoittaminen Mintoksessa tästä!

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuuli
Tuuli
5 years ago

Hei!

Hyvä kirjoitus. Selkeyden vuoksi kertoisin myös tuon linkin välittömässä yhteydessä, että klikkaamalla linkkiä Mintoksen sivuille, myös sinä saat tästä bonuksen mikäli klikkaaja päättää sijoittaa varoja palveluun.

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top