Nordic Green Energy

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Muutama kuukausi sitten kerroin kuinka kannattaa kilpailuttaa 3 sopimusta ja että vaihdoin sähkösopimukseni Nordic Green Energyn. Nyt ole ehtinyt olla jo sen verran aikaa heidän asiakas, että olen saanut ensimmäisen laskun.

Ennen Nordic Green Energy:ä olin 220 Energian asiakas, joka usein komeilee vertaussivustojen kärjessä. 220 Energia tarjoaa edullista sähköä, mutta usein kikkailee itsensä listan kärkeen kamppania hinnoillaan, jotka on voimassa vain ensimmäiset pari kuukautta. Tästä sähköyhtiöiden hintavertailu kikkailusta oli juttu Kuningaskuluttajassakin hiljattain. Tämän lisäksi 220 Energia on joutunut aika paljon tekemisiin kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa kyseenalaisten toimiensa johdosta. Alussa oli paljon epäselvyyksiä laskussa ja yhdessä vaiheessa minulta laskutettiin kahta eri perusmaksua. Sain nuo kuitenkin selvitettyä ja viimeinen vuosi meni yhtiön kanssa ihan hyvin. Ainoa asia mistä en pitänyt 220 Energian laskutuksessa oli se, että perusmaksut oli ennakkoon laskutettu jo useiden kuukausien päähän ja kulutuskin meni arviolaskulla vahvasti etukenossa. Lasku ei myöskään ollut mikään selkein näkemäni lasku. Nämä ovatkin pääasialliset syyt miksi lähdin vaihtamaan jo valmiiksi halpaa sopimusta.

Nordic Green Energy onkin sitten ihan päinvastainen eli lasku tulee vasta jälkikäteen, se on todella selkeä ja myöskin erittäin edullinen itseasiassa halvempi kuin 220 Energia oli minulle. Nordic Green Energyn hinnoittelu on selkeä esim omassa tapauksessa minulla on toistaiseksi voimassa oleva pörssisähkösopimus, joten maksan sähköstä vain sähkön spot hinta + 0,16 snt/kWh ja 2,95€ kuukausimaksu. Minä tosin asun kerrostalossa ja sähkön kulutus on n. 2800 kWh/vuosi jolloin vaihteleva hinta sopii hyvin. Jos minulla olisi sähkölämmitys saattaisin haluta suojata hinnan määräaikaisella sopimuksella, jotka on tällä hetkellä nekin erittäin edullisia.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen siihen, että vaihdoin Nordic Green Energyyn ja kaiken lisäksi samalla tuen puhdasta vihreetä energiaa samalla kun säästän rahaa.

Vertaa sähkösi hintaa ja säästä jopa satoja euroja!
Klikkaa ja tutustu Nordic Green Energyyn.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susu
Susu
8 years ago

Vaihdoin myös hiljattain tuohon Nordic Green Engergyyn. Yhtään laskua ei oo vielä tullut, joten mielenkiinnolla odottelen ekaa. Pörssisähköllä mennään täällä myös vaikka on sähkölämmitteinen omakotitalo (tosiasiassa meillä kuitenkin lämmitetään puilla, koska on varaava leivinuuni ja lattialämmöt on päällä vain kylppärissä).

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top