Kiinteää 8% verovapaata osinkotuottoa

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kerroin alkuvuonna siitä kuinka voi saada verovapaata osinkotuottoa sijoitukselle OPR-Vakuus Oy:n tuottoa.fi palvelusta. Niin kuin se ei tämäkään palvelu, josta nyt kerron tarjoa 100% verovapaata tuottoa vaan se on 75% verovapaata ja 25% veronalaista pääomatuloa.

En voi suositella tämän käyttöä enää. Riskit on mielestäni liian korkeat tuottoon nähden. Vertaislainoilla pääsee yhtä korkeaan tai jopa korkeampaan tuottoon jopa paremmalla likviditeetillä.

Korkeatuottoinen.fi on Lainasto Oy:n palvelu, josta sijoittajat voivat merkitä Lainasto Oy:n etuoikeutettuja osakkeita. Tämän palvelun konsepti on täysin sama kuin tuottoa.fi, mutta se tarjoaa tällä hetkellä korkeampaa 8% osinkotuottoa. Maksetun osingon suuruus vaihtelee sijoitusajan mukaan.

  • 8 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on vähintään 6 kk
  • 5 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on 3-6 kk
  • 3 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on alle 3 kk

Kun sijoitusaika saavuttaa seuraavan tuotto portaan maksetaan korkeampi tuotto takautuvasti aiemmalta sijoitusajalta. Ainoa ero tuottoa.fi:hin verrattuna näyttää olevan alhaisempi minimi- ja maksimisijoitus. Alhaisempi minimisijoitus varmastikkin mahdollistaa useammille sijoituksen.

Lainasto käyttää sijoitetut varat oman luotonanto toimintansa kasvattamiseen ja ainakin toistaiseksi tuo toiminta näyttää olevan vakaalla pohjalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä kuten mikä tahansa osakesijoitus on riskialtis. Kuitenkin likvidiä 8% tuottoa, joka maksetaan joka kuukausi tilille ja vielä verotetaan kevyesti on vaikea saada. Voit lopettaa sijoituksen milloin vain ja Lainasto lunastaa sijoituksen ja maksaa pääoman takaisin 14 päivän sisällä.

Itse olen parkkeerannut rahaa molempiin palveluihin. Korkeatuottoinen.fi:hin tilin sai muutettua yrityksen tiliksi ihan kätevästi lähettämällä sähköpostia Lainastolle. Korkeatuottoinen.fi:n huono puoli on se, että siellä voi olla vain yksi tili joko yksityishenkilön tai yrityksen kun taas tuottoa.fi:ssä voi olla molemmat.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikko
Mikko
8 years ago

Onko Lainasto maksanut osinkoja jo ja tulevatko ajallaan? Miten katsot moraalikysymykset, onko oikein tienata 8 % tuottoa vipeistä ja joustolainoista? Harva velallinen maksaa vapaaehtoisesti yli 100 % vuosikorkoja, jollei ole ihan pakko. Nuo ihmiset eivät ole matkalla kohti taloudellista riippumattomuutta vaan kohti velkariippuvuutta ja -ongelmia. Otatko siis oman taloudellisen riippumattomuutesi jonkun epäonnisen taskusta vai näetkö, että olet paremminkin mukana tukemassa hyödyllistä taloudellista toimintaa?

Mikko
Mikko
Reply to  Mika Koivisto
8 years ago

Kiitos vastauksesta. Oletko testannut, lunastaako Lainasto osakkeet myös pois? Lunastuksia ei ole vielä kunnolla tehty, vaikka Lainasto on kerännyt sijoittajilta jo melkein 10 miljoonaa. Mahtaakohan Lainastolla likviditeetti riittää, kun sijoituksia ruvetaan oikeasti vetämään pois, vaikka viidellä miljoonalla, kun luottotappioita alkaa tulla tai yhtiön laajentuminen käy liian kalliiksi. Ja jos tähän panee tonnin ja se menee vuodeksi tonnin tililuottona asiakkaalle, asiakas maksaa 1200 €, josta 80 € tulee osinkoina sijoittajalle ja loput jäävät Lainastolle. Etkö näe luvuissa mitään epäsuhtaa? Köyhä asiakas köyhtyi kovasti, sinä et juuri rikastunut, mutta molemmilla on melkoinen riski.

Masa
Masa
Reply to  Mika Koivisto
7 years ago

Jos näihin haksahtaa, niin ei todennäköisesti ole ”Matkalla Vaurauteen” vaan pikemminkin ”Matkalla Köyhyyteen”. Toki jos olet osaomistaja ja puffaat tätä omaksi hyödyksesi, niin onnea hölmöjen saalistukseen 😉

Netistä löytyy jo muutama kirjoitus missä selitetään miten tämä koijaus menee, joten kannattaapa tutustua aiheeseen tarkemmin.

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top