Kiinteää 8% verovapaata osinkotuottoa

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kerroin alkuvuonna siitä kuinka voi saada verovapaata osinkotuottoa sijoitukselle OPR-Vakuus Oy:n tuottoa.fi palvelusta. Niin kuin se ei tämäkään palvelu, josta nyt kerron tarjoa 100% verovapaata tuottoa vaan se on 75% verovapaata ja 25% veronalaista pääomatuloa.

Korkeatuottoinen.fi on Lainasto Oy:n palvelu, josta sijoittajat voivat merkitä Lainasto Oy:n etuoikeutettuja osakkeita. Tämän palvelun konsepti on täysin sama kuin tuottoa.fi, mutta se tarjoaa tällä hetkellä korkeampaa 8% osinkotuottoa. Maksetun osingon suuruus vaihtelee sijoitusajan mukaan.

  • 8 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on vähintään 6 kk
  • 5 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on 3-6 kk
  • 3 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on alle 3 kk

Kun sijoitusaika saavuttaa seuraavan tuotto portaan maksetaan korkeampi tuotto takautuvasti aiemmalta sijoitusajalta. Ainoa ero tuottoa.fi:hin verrattuna näyttää olevan alhaisempi minimi- ja maksimisijoitus. Alhaisempi minimisijoitus varmastikkin mahdollistaa useammille sijoituksen.

Lainasto käyttää sijoitetut varat oman luotonanto toimintansa kasvattamiseen ja ainakin toistaiseksi tuo toiminta näyttää olevan vakaalla pohjalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä kuten mikä tahansa osakesijoitus on riskialtis. Kuitenkin likvidiä 8% tuottoa, joka maksetaan joka kuukausi tilille ja vielä verotetaan kevyesti on vaikea saada. Voit lopettaa sijoituksen milloin vain ja Lainasto lunastaa sijoituksen ja maksaa pääoman takaisin 14 päivän sisällä.

Itse olen parkkeerannut rahaa molempiin palveluihin. Korkeatuottoinen.fi:hin tilin sai muutettua yrityksen tiliksi ihan kätevästi lähettämällä sähköpostia Lainastolle. Korkeatuottoinen.fi:n huono puoli on se, että siellä voi olla vain yksi tili joko yksityishenkilön tai yrityksen kun taas tuottoa.fi:ssä voi olla molemmat.

Tee tästä sijoitus Korkeatuottoinen.fi:hin!

avatar
1 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mika @ Matkalla VaurauteenMasaMika @ Matkalla VaurauteenMikko Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Mikko
Guest
Mikko

Onko Lainasto maksanut osinkoja jo ja tulevatko ajallaan? Miten katsot moraalikysymykset, onko oikein tienata 8 % tuottoa vipeistä ja joustolainoista? Harva velallinen maksaa vapaaehtoisesti yli 100 % vuosikorkoja, jollei ole ihan pakko. Nuo ihmiset eivät ole matkalla kohti taloudellista riippumattomuutta vaan kohti velkariippuvuutta ja -ongelmia. Otatko siis oman taloudellisen riippumattomuutesi jonkun epäonnisen taskusta vai näetkö, että olet paremminkin mukana tukemassa hyödyllistä taloudellista toimintaa?

Viimeisimmät artikkelit

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Vieritä ylös