Paras sijoitus – Itsepuolustusopas sijoittajille

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Paras sijoitus – Itsepuolustusopas sijoittajille oli yksi kirjastosta varaamistani e-kirjoista ja sen laina aika olikin jo melkein ohi joten päätin viikonloppuna lukaista sen läpi. Mitään uutta ja mullistavaa tämä kirja ei minulle tarjonnut kun olen lukenut jo aiemmin mm. Benjamin Grahamin The Intelligent Investor ja Burton Malkielin A Walk Down Wall Street. Kirjan pääsanoma on passiviinen indeksisijoittamin ja harjoitan itsekkin aika pitkälti tätä omassa portfoliossani.Paras Sijoitus - Itsepuolustusopas sijoittajalle

Yksi asia kirjassa oli josta olen täysin erimieltä ja tämä on se että oma asunto ei ole sijoitus vaan se on kustannut niin kauan kuin siinä itse asut eikä se tuota sinulle mitään. Siitten vasta kun voit vähentää vastikkeet ja muut kulut asunnon tuotoista ja asunto tuottaa sinulle jatkuvaa kassavirtaa niin sitten se on sijoitus. Siihen asti se on vain kulu niinkuin auto, vene, kesämökki ja kaikki muut omistukset jotka ei tuota mitään vaan päin vastoin aiheuttaa sinulle kuluja.

Kirja on helppolukuinen ja siinä on todella paljon hyviä asioita aloittavalle sijoittajalle ja suosittelen sitä myös kokeneemmalle sijoittajalle jos vielä kuvittelet, että aktiivinen sijoittaminen tuottaa paremmin kuin passiivinen. Kannattaa ehdottomasti lukea. Kirjan saat ostettua esim adlibris.fi:stä.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top