PeerBerry jatkaa kasvuaan

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

PeerBerry on kasvanut hurjasti viime vuonna ja saavutti 7,3M€ kuukausittaisen lainavoluumin joulukuussa. Se alkaa lähennellä jo Fellow Financen voluumia. PeerBerry lisäsi 8 luottojen myöntäjää 2018, joista yksi LitHome tarjoaa pidempi aikaisia lainoja kiinteistö projekteihin. Tällä viikolla tiedotti uudesta lainan myöntäjästä Auto Money, joka on keskittynyt autolainoihin.

Auto Money, joka on myös osa Aventus Groupia. Auto Money:n lainat on 12 – 72kk ja tuotto odotus on 12 – 13%. Lainoissa on tuttuun tapaan takaisin maksu takuu eli laina lunastetaan takaisin jos se on myöhässä vähintään 60 päivää. Koska Auto Money toimii Ukrainassa lainoihin sijoitetaan CJSC Aldega kautta ja Aventus Group on antanut lisä takuita, jotta sijoittajat olisi turvattu.

Olen itse ollut PeerBerryssä sijoittaja puolisen vuotta ja olen ollut erittäin tyytyväinen sen toimintaan. Alkuvaiheessa lainojen kysyntä oli suurempaa kuin tarjonta, mutta PeerBerry on saanut petrattua siinä ja nyt tuotot uudelleen sijoitetaan joka päivä. Oma vuotuinen tuotto on ollut 10% pintaan vaikka lainojen keskikorko on hieman yli 11%. Tämä johtuu siitä että sijoitetuista lainoista 15 – 30% on myöhässä. Tämä on ihan normaalia lyhyissä kuluttajalainoissa ja itse sijoitan vain alle 45 päivän lainoihin.

Pidän todella paljon PeerBerryn likviditeetistä. Jos haluaisin, saisin sijoittamani pääoman takaisin kokonaisuudessaan parissa kuukaudessa. Tyypillisesti vertaislainoja vaivaa huono likviditeetti mutta se ei ole ongelma PeerBerryn kaltaisissa markkinapaikoissa kun välissä on luottolaitos joka takaa ja laskee liikkeelle lainan. Myös tuotto lähtee juoksemaan heti kun sijoitus on tehty.

Avaa sijoitustili PeerBerryyn!

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top