Projekti turhasta tavarasta eroon etenee

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kesäkuussa kirjoitin kuinka aloitin projektin kaiken turhan tavaran myymisestä. Turhaksi tavaraksi luokittelen kaiken tavaran, jotka ovat olleet käyttämättömänä vähintään vuoden. Tätä tavaraa löytyy yllättävän paljon ihmisten kaapeista ja varastoista niin kuin myös minun. Vaikka olen tässä jo useaan kertaan hankkitunut mielestäni eroon kaikesta turhasta usean muuton vuoksi sitä tavaraa silti löytyy ihan järjettömät määrät kun oikeasti alkaa katsomaan.

Itse olen sekä järkyttynyt että positiivisesti yllättynyt kuinka paljon rahaa noista voi saada kun vaan ne laittaa myyntiin ja näkee vähän vaivaa sen eteen. Kesäkuun alussa minulla oli kasassa 140€ myynneistä. Kesäkuussa vasta ryhdyin toden teolla myymään noita tavaroita ja kesäkuun loppuun mennessä olinkin saanut jo kerättyä kasaan 750€. Nyt voin ylpeänä raportoida, että eilen meni rikki 1000€. Minulla on tällä hetkelläkin torissa myynnissä 52 tuotetta, joista osa on tyyliin myydään cd kokoelma. Tämän lisäksi meillä on vielä tavaroita, joita ei ole vielä edes laitettu myyntiin ja varastossa on vielä laatikoita joista saattaa löytyä myytävää.

Semmoisen asian olen tässä tavaroita myydessä huomannut, että sitä nyt katsoo huomattavasti tarkemmin mitä ostaa ja arvioi onko se oikeasti tarpeellista. Vaimokin on innostunut pois myymisestä. Myynnistä saatavat varat aiomme laittaa meidän muutto kassaan.

Joko sinä olet aloittanut turhan tavaran realisoinnin ja jos olet niin mihin olet ajatellut käyttää siitä saatavat varat?

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top