Romukulta rahaksi

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Minulla oli muutamia kulta koruja, joita en käyttänyt halusin päästä niistä eroon ja lisäksi yksi niistä oli rikki eikä sitä voinut myydä sellaisenaan. Vaikka yritin ehjiä myydä sekä kirpputorilla, että tori.fi:ssä ei ne mennyt kaupaksi. Tämän vuoksi päätin ne kaikki myydä romukultana pois.

Alkuperäinen suunnitelmani oli viedä kulta Taveksille tai K.A Rasmussenille samalla kun käyn ostamassa lisää kultaharkkoja tai kolikoita itselleni. En kuitenkaan ollut vielä saanut tota aikaiseksi ja näin mainoksen Verkkokulta palvelusta, joka lähettää sinulle kotiin valmiiksi maksetun lähetyskuoren ilman mitään kuluja ja se on myös vakuutettu 5000€ asti. Päätin tutustua palveluun ja tutkin tarkkaan kaikki ehdot ja heillä ei ollut mitään minimi määrää minkä voi lähettää ja kaiken lisäksi samaan kuoreen voi laittaa hopeaa, jota minulla oli myös yhden solmioneulan verran lähetettävänä.

Hain myös muita yrityksiä, jotka ostavat romukultaa samalla tavalla ja vertasin heidän hintoja. Verkkokullalla oli paras hinta 14 karaatin kullalle, jota koruni olivat ja he myös takasivat että maksavat vähintään 60% markkinahinnasta myös pienille lähetyksille. He myös takasivat että jos en ole tyytyväinen maksettuun korvaukseen voin pyytää lähettämäni kullan takaisin. Myös koruissa olleet kivet sai maksutta takaisin. En niitä kuitenkaan itse halunnut kun ne oli ihan arvottomia.

Tilasin kuoren Verkkokullan sivuilta sunnuntai iltana ja maanantaina kuori jo lähetettiin minulle. Kuori tulikin jo tiistaina postissa. Täytin sopimuslomakkeen, jossa myös yksilöitiin lähettämäni korut ja molemmat laitettiin turvapussiin ja se laitettiin palautuskuoreen. Vein kuoren perjantaina postiin ja tiistai iltana oli jo rahat maksettu tilille.

Ainoa miinus jonka annan oli se ettei tilauksen seuranta sivulta nähnyt mistä maksettu summa muodostui. Kun laitoin palautetta sähköpostilla sain nopeasti vastauksen, josta selvisi tarkasti kullan ja hopea määrä ja se että koska sitä oli niin vähän olivat maksaneet vain tuon 60% markkinahinnasta. Asiakaspalvelu laittoi myös kehitys ehdotukseni eteenpäin siitä että hinnan muodostus näytettäisiin suoraan seuranta sivulla.

Jos olet itse myymässä kultaa suosittelen vertailemaan eri palveluita ja kysymään myös paikallisesta kultasepän liikkeestä. Liikkeet yleensä maksavat hyvin vähän romukullasta. Jos sinulla on kultaa paljonkin myytävänä saat todennäköisesti verkossa parhaan hinnan. Pienelläkin määrällä suosittelen vertaamaan onko 60% markkinahinnasta enemmän kuin liike maksaa.

Haluatko myydä kultaa? Verkkokulta ostaa sen sinulta parhaaseen hintaan.
Alkuun pääset tilaamalla myyntipakkauksen.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ananas
Ananas
8 years ago

Haa, täällähän tämä juttu olikin! Kiitos 🙂

Osaisitko vielä määritellä, mikä on vähän ja mikä paljon kultaa? Onko täyskultainen, suht paksu vihkisormus paljon vai vähän?

Mielestäni 60% kullan arvosta kuulostaa aika vähältä. Mielelläni myisin kultani täyteen hintaan ja ostaja saakoon odotella kurssinousuja. Toistaiseksi taidan pitää kullat vielä omassa säilössä.

T: Ananas
Yksinhuoltajan selviytymisopas
http://neljajalkaamaassa.blogspot.com/

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top