Sijoitusraportti marraskuu 2018

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taas raportti myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Volatiliteetti on selkeästi lisääntynyt, kun lokakuussa tultiin alas 10% niin marraskuussa sitten otettiin sitä hieman takaisin. Lainoista saadut korkotuotot jatkoivat kasvuaan ja lainasalkku on kasvanut jo lähes puoleen osakesalkun koosta.

Osakesalkku

Marraskuussa salkun arvo nousi 6,26% ottaen hieman takaisin lokakuun laskua. IRR päätyi takaisin positiiviseksi 2,78% tuotolla. Ostoja ei tullut tehtyä kuin yksi sillä ETF-kuukausisäästön ostot ei toteutunut kun tili oli lainan puolella. Pitäisi avata erillinen salkku niille mutta en ole saanut aikaiseksi. Pääomaa lisäsin vain kuukausittaisen 2000€ automaattisen siirron verran.

Ostot:

Nokian Renkaat

Otin pienen siivun lisää salkkuun.

Osingot:

  • Apple (AAPL) 10,28€
  • DHT Holding (DHT) 24,62€
  • Energy Transfer (ET) 66,52€
  • Prospect Capital (PSEC) 52,63€
  • Tikkurila (TIK1V) 160,00€

Tässä kuussa tuli yhteensä 314,05€ osinkoja.

Vertaislainasalkku

Marraskuu oli erityisen hyvä kuukausi sillä Fast Investin 100€ bonus vapautui tilille nostaen kokonaistuottoa ihan kivasti. Pääomaa lisäsin 4000€ jotka kaikki meni Envestioon mm. tuulifarmin rahoitukseen. Housersista on tullut ensimmäiset tuotot ja sen myötä alkaa hieman erillainen asuntosijoittaminen. Tästä myöhemmin lisää.  Koodilla PFH–REF–89805 saat 25€ rekisteröitymis bonuksen Housersiin, saan itse myös tuon bonuksen joten kiitos teille jotka jo otitte sen kokeiluun. Näiden sijoitusten myötä sijoitettu pääoma on jo hieman yli 39 000€.

Tällä hetkellä minulla on siis seuraavat vertaislainapalvelut aktiivisessa käytössä ja varat jakautuvat kuvan mukaisesti.

 

Korko tuottoa marraskuussa kertyi 474,52€ ja bonuksia tuli yhteensä 113,48€ eli yhteensä 588€. Suunta on ollut ylöspäin koko ajan mikä on hyvä merkki. Marraskuun XIRR eli annualisoitu tuotto oli 20,10% ja koko vertaislainasalkun historian annualisoitu tuotto oli 14,88%. Envestio dominoi tuottoa yli 20%, mutta uskon että tuo tulee laskemaan jatkossa.

 

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

avatar
  Subscribe  
Notify of

Viimeisimmät artikkelit

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Vieritä ylös