Sijoitusraportti marraskuu 2018

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taas raportti myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Volatiliteetti on selkeästi lisääntynyt, kun lokakuussa tultiin alas 10% niin marraskuussa sitten otettiin sitä hieman takaisin. Lainoista saadut korkotuotot jatkoivat kasvuaan ja lainasalkku on kasvanut jo lähes puoleen osakesalkun koosta.

Osakesalkku

Marraskuussa salkun arvo nousi 6,26% ottaen hieman takaisin lokakuun laskua. IRR päätyi takaisin positiiviseksi 2,78% tuotolla. Ostoja ei tullut tehtyä kuin yksi sillä ETF-kuukausisäästön ostot ei toteutunut kun tili oli lainan puolella. Pitäisi avata erillinen salkku niille mutta en ole saanut aikaiseksi. Pääomaa lisäsin vain kuukausittaisen 2000€ automaattisen siirron verran.

Ostot:

Nokian Renkaat

Otin pienen siivun lisää salkkuun.

Osingot:

  • Apple (AAPL) 10,28€
  • DHT Holding (DHT) 24,62€
  • Energy Transfer (ET) 66,52€
  • Prospect Capital (PSEC) 52,63€
  • Tikkurila (TIK1V) 160,00€

Tässä kuussa tuli yhteensä 314,05€ osinkoja.

Vertaislainasalkku

Marraskuu oli erityisen hyvä kuukausi sillä Fast Investin 100€ bonus vapautui tilille nostaen kokonaistuottoa ihan kivasti. Pääomaa lisäsin 4000€ jotka kaikki meni Envestioon mm. tuulifarmin rahoitukseen. Housersista on tullut ensimmäiset tuotot ja sen myötä alkaa hieman erillainen asuntosijoittaminen. Tästä myöhemmin lisää.  Koodilla PFH–REF–89805 saat 25€ rekisteröitymis bonuksen Housersiin, saan itse myös tuon bonuksen joten kiitos teille jotka jo otitte sen kokeiluun. Näiden sijoitusten myötä sijoitettu pääoma on jo hieman yli 39 000€.

Tällä hetkellä minulla on siis seuraavat vertaislainapalvelut aktiivisessa käytössä ja varat jakautuvat kuvan mukaisesti.

 

Korko tuottoa marraskuussa kertyi 474,52€ ja bonuksia tuli yhteensä 113,48€ eli yhteensä 588€. Suunta on ollut ylöspäin koko ajan mikä on hyvä merkki. Marraskuun XIRR eli annualisoitu tuotto oli 20,10% ja koko vertaislainasalkun historian annualisoitu tuotto oli 14,88%. Envestio dominoi tuottoa yli 20%, mutta uskon että tuo tulee laskemaan jatkossa.

 

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top