Tammikuu 2016 tilinpäätös

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taas on kuukausi vierähtänyt ja tammikuu olikin mielenkiintoinen kuukausi pörssin suhteen sijoitusten huono tuotto ei kuitenkaan vaikuttanut negatiivisesti varallisuuteni kasvuun vaan tämä taisi olla yksi historian parhaita kuukausia sillä sijoitusvarallisuuteni kasvoi jopa 3,04%.

Tämä kasvu johtui poikkeuksellisen korkeista nettotuloista. Olen budjetissani kasvattanut säästämisen osuutta niin että 40,88% nettotuloistani säästetään. Puolet säästöistä ohjautuu muuttoon varautumiseen, neljännes menee puhtaasti sijoittamiseen ja loput jakautuu oman osaamisen kehittämiseen, unelmien toteuttamiseen ja ei myöskään pidä unohtaa lomailua. Näin ollen käteispositioni tulee kasvamaan merkittävästi kevään aikana.

tilinpäätös_2016_01_31

Tulot

 • Palkka: 7 063,87€
 • Bonus: 1 863€
 • Tavaroiden myynti: 158€
 • Talletuskorko: 0,40€
 • Sijoitusasunnot: 492,84€
 • Osinko: 6,29€
 • Blogien tuotot: 69€

Yhteensä: 9 653,40€ 

Menot

 • Asuminen: 278,50€
 • Jäsenmaksut: 193€
 • Vakuutukset: 236,23€
 • Matkakulut: 285,36€
 • Ruoka ja ravintolat: 608,06€
 • Terveys ja liikunta: 115,20€
 • Muut: 324,88€

Yhteensä: 2 066,88€

Säästöön jäi 7 093,68€ eli 77,44%

Sain joka vuotisen palkankorotuksen ja bonuksen ja tämän lisäksi joulukuinen nolla verokortti jäi voimaan tammikuun palkkaankin kun 5. päivä toimitettu uusi verokortti ei enään ehtinyt palkanlaskentaan. Näin ollen tilille kolahtaneet nettotulot oli poikkeuksellisen korkeat. Tämä ei oikeastaan hirveästi vaikuta loppuvuoden verotukseen koska en ole koko vuotta Suomessa töissä ja näin ollen olin jo valmiiksi huomioinut sen verokortissani ja olin ottanut siihen puskuria sillä en vielä tiedä lähtöpäivää.

Blogien tuotto on mitä olen saanut mainos ja affiliate tuloa tästä ja muista pitämistäni blogeista. Tämä on mitä oikeasti on tililleni maksettu, pidän erikseen kirjaa myös kuukausittaisesta kertymästä. Tavaroita tuli myytyä 158€ edestä ja tällä päästään 2 897,25€ kokonais summaan.

Menoissa oli suunniteltua aikaisempi auton akun vaihto kun se ei enään kestänyt yli -25C pakkasia. Olihan se akku jo yli 5 vuotta vanha ja tarkoitus oli vaihtaa se seuraavassa määräaikaishuollossa, mutta jouduinkin vaihtamaan sen jo nyt kun auto ei enään käynnistynyt ilman lisävirtaa. Tämä vaihto kustansi 137,40€. En jaksanut itse säätää pakkasessa sitä niin kävin ostamassa akun Motonetistä ja vein sen vakio korjaamolle vaihdettavaksi.

Terveys ja liikunta sisältää 77€ vauvauinti maksua ja 38,20€ hammaslääkäri maksu. Yllättävän halpa tämä kunnallinen hammaslääkäri kun tuo sisälsi myös röntgenkuvat. Joutui sitä aikaa kyllä odottamaan monta kuukautta, mutta kun kyse oli vain tarkistuksesta ei sillä ollut väliä.

Muihin kuluihin meni mm. 301,55€ eläinlääkärille tutkimuksiin ja lääkkeisiin kun kissa pissi verta. Sillä oli nyt toistamiseen virtsarakkossa tulehdus. Toivottavasti saadaan se tällä antibiootti kuurilla nujerrettua. Edellisen kerran jouduimme viemään samasta vaivasta just ennen joulua.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
osinkokuningas.com
osinkokuningas.com
8 years ago

Ohhoh, tienaatko siis 7000€ kuussa nettona? Kyllä kelpaa tuolla säästellä =) Voiko kysyä millaisia hommia teet?

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top