Tuoton arvoitus ratkeaa -kirja

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Siitä onkin vähän aikaa kun kirjoitin sijoituskirjasta. Jouluna oli vihdoin aikaa lukea jo syksyllä ostamani Henri Elon kirjoittama Tuoton arvoitus ratkeaa -kirja. Henri on yrittäjä, analyytikko ja kirjoittaa mm. Kauppalehden 80+ päivässä osakesijoittajaksi blogia.

tuoton arvoitus ratkeaaTämä kirja on jatkoa Löydä helmet – vältä kuplat! -kirjalle, mutta soveltuu luettavaksi myös itsenäisenä teoksena. Itse en ole tuota kirjaa lukenut ja kirjassa oli siihen viittauksia, mutta ydin asia oli esitetty myös tässä kirjassa viittauksen yhteydessä. Kirja oli mielestäni hyvin helppolukuinen ja sopii hyvin myös aloittelijalle.

Kirjan sanoma vastaa hyvin omaa sijoitus filosofiaani eli laadukkaisiin yhtiöihin sijoittamista. Sain kirjasta hieman lisä vinkkejä omaan osakkeiden valinta prosessiini eli kuinka tunnistan laadukkaan yhtiön. Kirjassa oli paljon hyviä case esimerkkejä ja se ei ollut mitään tylsää kaavojen ja numeroiden pyöritystä.

Voin hyvillä mielin suositella tätä kirjaa. Se ansaitsisi paikkansa Vaurastu kuin Warren Buffett -kirjan vieressä e-kirja kirjahyllyssäni jos sen siis saisi e-kirjana. Valitettavasti kirja on myynnissä vain fyysisenä kirjana, joten luovun piakkoin omasta kappaleestani eli kilpailu on tulossa.  Mikäli et jaksa odottaa kilpailua tai haluat varmistaa, että saat kirjan niin sen saa tilattua Adlibriksestä.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
henrielo
henrielo
8 years ago

Kiitoksia kovasti arviosta ja palautteestasi, Kirja on paitsi mahdollista tilata verkkokirjakaupoista myös suoraan kirjan kotisivuilta http://www.helmetkuplat.com , jonne sinunkin arviosi linkataan. 🙂

trackback
Arvonta: Tuoton arvoitus ratkeaa -kirja - Matkalla Vaurauteen
8 years ago

[…] Tuoton arvoitus ratkeaa -kirja […]

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top