Kylmää kyytiä osakemarkkinoilla

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tammikuu on alkanut todella huonosti ja antanut todella kylmää kyytiä osakemarkkinoilla. Oma osakesalkkuni on jo reilu 6% pakkasella, mutta silti näen tämän mahdollisuutena ja en paniikissa ole myymässä kaikkia pois.Ainahan se tuntuu pahalta kun salkku on punaisella, mutta oman salkkuni on rakentanut kassavirran eli osinkotuoton varaan enkä arvonnousun. Näin ollen myynnin sijaan olen tehnyt muutaman lisäsijoituksen yhtiöihin, joiden uskon jatkossakin maksavan hyvää osinkoa. Olen kuitenkin entistä tarkempi siitä minkä yhtiöiden osakkeita ostan ja tässä käytän apuna sijoitussuunnitelmaani.

Vielä ei ole aivan selvää ollaanko jo siirrytty karhu markkinaan vai onko tämä vain korjausliike. Oli kumpi oli tätä on odotettu, mutta ainakaan itse en ole hirveän hyvin siihen varautunut sillä olen todella surkea ajoittamaan sijoittamisen aloittamista näin olleen suurinosa vapaista käteisvaroista on jo sijoitettu. Onneksi kuitenkin saan säästettyä aika hyvin joka kuukausi ja osa säästöistä on allokoitu sijoittamiseen tämän lisäksi lisää sijoitettavaa käteistä on tulossa muhkeista osingoista.

Kun sijoittamista tekee pitkällä tähtäimellä suunitelmallisesti ei tarvitse välittää lyhyen ajan kurssivaihteluista. Päin vastoin parhaat tuotot tehdään silloin kun kaikki muut myy omistuksiaan. Juuri tälläisinä aikoina myös osinkojen rooli sijoittamisessa korostuu. Niin kauan kuin yhtiö on muuten terve ja pystyy maksamaan osinkoja on ihan sama mitä sen osakkeesta markkinoilla tarjotaan. Tuohon laatuun nyt kannattaakin kiinnittää huomiota.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vanha Kehno
Vanha Kehno
8 years ago

Jotenkin viime viikkojen tilannetta seuranneena tuntuu siltä, että paras vaihtoehto tällä hetkellä on kerryttää käteisvaroja niin paljon kuin mahdollista ja satsata vasta kun tilanne alkaa tasaantua. Suurella todennäköisyydellä tämä lasku jatkuu vielä pitkään ja itse kun olen vasta aloittamassa sijoitushommia niin ei ole mikään kiire vielä hötkyillä 🙂

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top