Uudet tuulet vuonna 2017

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Pahoittelut hiljaisuudesta blogissa. On jäänyt bloggaaminen vähän taka-alalle viime aikoina. Se johtuu lähinnä siitä, että olen valmistautunut siihen mitä uusi vuosi toi tullessaan. 

Viime vuonna tapahtui niin paljon kaikkea sellaista mikä sai minut etsimään uusia haasteita urallani. Tässä kun on vuosien saatossa tottunut jatkuvaan epävarmuuteen tulevaisuudesta päätin ottaa seuraavan askeleen, jota olen jo pitkään harkinnut. Näin ollen jätin vuoden vaihteessa pitkäaikaisen työpaikkani ja kokeilen nyt itsenäisen konsultin roolia.

Sen sijaan, että olisin lähtenyt ovet paukkuen vaikka siihen olisi ollut aihettakin niin päätimme työsopimukseni yhteisellä sopimuksella. Näin molemmat osapuolet jäivät tyytyväiseksi vaikka itse koenkin sopimuksen olleen minulle parempi. Näinhän se parhaassa tapauksessa menee, että molemmat osapuolet tuntee voittaneensa. Sopimuksen sisältö on valitettavasti salainen, kuten yleensäkkin, niin en sitä sen enempää voi tässä avata.

Nyt on toinen työviikko alkanut yrittäjänä, vuoden ekan viikon oli vielä isyysvapaalla, ja täytyy sanoa että en ole aikoihin ollut näin innostunut ja täynnä energiaa. En usko, että olisin uskaltanut lähteä tähän ellen olisi taloudellisesti varautunut niin hyvin kuin nyt olen. En ole vielä lähellekkään taloudellisesti riippumaton, mutta taloudellinen tilanteeni antoi minulle valinnan vapautta mitä useimmilla kuukausittaisesta palkastaan riippuvaisilla ihmisillä ei ole.  Osinkokuningas kysyi viime vuoden tilinpäätöksestäni eikö hätävararahastoni ala olla jo riittävän iso ja vastaukseni siihen oli että ei. Niin pahalta kuin se saattaa tuntua pitää 6 – 12kk kuluja vastaava summa rahaa tilillä niin nyt se tuntuu erittäin hyvältä kun voin nukkua yöni hyvin vaikka huomennakin pitää myydä omia palveluitaan ja rahaa ei vielä mistään tule.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Urbaani Vuokranantaja
Urbaani Vuokranantaja
7 years ago

Odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää. Toivon sinulle menestystä yrittäjänä!
Muista päivittää tänne kuulumiset.

Tavoitteena miljoona
Tavoitteena miljoona
7 years ago

Samaa olen miettinyt, mutta pitäisi löytää valmiiksi joku asiakas jotta voisi hypätä töistä pois. Lisäksi tuntihinta pitäisi olla kohtuu hyvä, jotta kattaisi myös hetket jolloin ei ole hommaa, plus lomat, sairaslomat ym. etuudet joita palkkatyöstä saa

http://tienimiljonaariksi.blogspot.fi

Ekonomimmi
Ekonomimmi
7 years ago

Oho! Onnea uudelle tielle, toivottavasti jaksat painaa. Kerrohan, miten sujuu ja löytyykö hyviä asiakassuhteita.

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top