Taitavaksi rahan kanssa valmennus

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Viikonloppuna pidettiin Helsingissa Valmennusyhtiö Varapuun Taitavaksi Rahan Kanssa valmennus. Osallistuin tuohon valmennukseen ihan omasta mielenkiinnosta ja nähdäkseni miten he valmennuksia pitävät. Kaiken lisäksi en edes maksanut tästä valmennuksesta mitään sillä Varapuulla oli aivan voittamaton Black Friday tarjous eli jos oli käynyt 6kk sisällä minkä tahansa yli 100€ valmennuksen niin sai tämän hintaan nolla euroa. Ainoa ehto oli, että paikalle pitää ilmestyä tai joutuu maksamaan täyden hinnan.

Tämä valmennus on uudistettu Vaurastumisen perusteet valmennus, joka on nyt kaksi päiväinen ja sisältää täyttä asiaa. Valmennuksessa käsiteltiin kuinka pääsee eroon huonoista veloista, kassavirtakaavio, 80/20 sääntö, 72 sääntö ja opittiin omasta rahatarinasta ja kuinka sitä voi päivittää. Tämän lisäksi laskettiin hieman omia lukuja ja opittiin eri rahapersoonallisuuksista. Koko valmennuksen kuvauksen löydät Varapuun sivuita.

Kuten yleensäkkin valmennuksen vetäjä Mikko Sjögren oli erittäin viihdyttävä ja nauroin molempina päivinä ihan kippurassa. Oli erittäin mukava nähdä, että vaikka en ole käynyt missään valmennuksissa perusasioihin liittyen olen kuintenkin löytänyt ja ottanut käyttöön kaikki samat työkalut ja periaatteet, joiden avulla pääsee eroon huonoista veloista ja saa lähes automaattisen vaurastumisen käyntiin. Kuten kaikessa kertaus on opintojen äiti ja silti sain tästä valmennuksesta hieman uutta näkökulmaa ja oivalluksia psykologiselle puolelle. Toisena päivänä vieruskaverina oli 18-vuotias opiskelija, joka oli saanut valmennuksen syntymäpäivälahjaksi. Voin kyllä suositella valmennusta kaikille sillä se lyhentää oppimiseen ja etenkin oikean tiedon löytämiseen vaadittua aikaa merkittävästi. Päädyin myös itse ostamaan yhden pääsylipun syntymäpäivälahjaksi äidilleni. Saa nähdä miten hän siihen reagoi.

Oletko itse käynyt missään vastaavissa valmennuksissa ja onko niistä ollut hyötyä sinulle?

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top