Voita Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu -kirja

Ennakkotilasin Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu -kirjan, jonka on kirjoittanut asuntosijoittaja ja valmentaja Marko Kaarto ja päätin antaa sen pois jollekkin blogini lukijalle. Kilpailuun voi osallista tykkäämällä Matkalla Vaurauteen facebook sivusta ja tilaamalla uutiskirjeen. Voittaja arvotaan Isänpäivänä 8.11.2015 ja kirja lähetetään voittajalle Marraskuun aikana. Lue kilpailun säännöt tarkkaan.

Kilpailun säännöt:

Sijoita_Asuntoihin_Kirjan_kansiKilpailun palkintona on Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu -kirja, jonka on kirjoittanut Marko Kaarto. Arvonta päivä on Isänpäivänä 8.11.2015. Kirja lähetetään voittajalle Marraskuun aikana ja voittajan nimi tai nimimerkki julkaistaan tässä blogissa. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä 7 päivän kuluessa arvonnasta valitaan toinen voittaja. Kilpailuun voi osallistua tykkäämäällä Matkalla Vaurauteen -blogin facebook sivuista tai tilaamalla sähköposti uutiskirjeen. Voit myös osallistua molemmilla ja näin tuplata voittomahdollisuutesi. Huom! Kirja lähetetään vain suomalaiseen osoitteeseen.

Kilpailu on päättynyt ja voittajaan on otettu yhteyttä. Kun voittajaan on saatu yhteys julkaisen voittajan tiedot erikseen.

 

Tilaa uutiskirje