Arvostelussa Bonari.fi – Bonusta verkko-ostoksista

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Olen jo jonkin aikaan käyttänyt Bonari.fi:tä, joten ajattelin kertoa siitä vähän tarkemmin. Bonari on ostohyvitys palvelu eli kun menet verkkokauppaan Bonarin kautta ostoksistasi kertyy bonusta mikä on kauppa kohtainen. Toiminnaltaa Bonari on aika samanlainen kuin S-Bonus tai K-Plussa eli ostoksistasi kertyy bonusta Bonari tilillesi ja kun se ylittää tietyn summan maksetaan tuo bonus rahana sinun tilillesi.

Kun liityt bonariin saat valita liittymisbonuksesi 20€ tai 3€ tämän valinnan mukaan määräytyy nostorajaksi joko 50€ tai 15€. Itse valitsin tuon korkeamman rajan sillä rahat voivat siellä rauhassa kerääntyä. Liittymis ja ostosbonusten lisäksi Bonarista ja bonusta suosittelemalla sitä kavereille. Itse olenkin sitä jo suositellut muutamille kavereilla ja nyt suosittelen myös teille. Bonuksia olen saanut vasta yhtestä ostoksesta kun ostin Lufthansalta lennot työmatkaa varten. Aluksi bonukset eivät jostain syystä kirjautuneet oikein, mutta viestiä asiakaspalveluun ja se oli korjattu alta aikayksikön. En ole mikään himoshoppaaja enään, joten bonukseni kertyvät hitaasti, mutta tulen kyllä käyttämään Bonaria aina kun mahdollista. Omat kohteet ovat lähinnä lentomatkat ja hotellit Hotels.com:sta.

Eli seuraavan kerran kun olet netistä etsimässä matkaa, hotellia tai vaikka vaatteita Zalandosta niin sen sijaan, että menisit suoraan verkkokauppaan kirjaudu bonari tilillesi ja etsi verkkokauppan bonus linkki sitä kautta. Näin saat ostoksistasi bonukset. Nämäkin rahat voit sitten laittaa säästöön.

Muistutuksena vielä, että jos sinulla on mainostenesto ohjelma, kuten AdBlock päällä niin se kannattaa kytkeä väliaikaisesti pois päältä muuten bonukset eivät välttämättä rekisteröidy ostoksistasi.

Liity tästä!

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top