Blogin tila tammi- helmikuu 2015

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Siitä on nyt kolmisen kuukautta kun julkaisin ensimmäisen kirjoituksen, mutta varsinaisesti vasta tammikuussa aloin toden teolla kirjoittelemaan ja sillon niitä kävijöitäkin alkoi löytymään. Tammikuusta lähtien onkin ollut aika tasaista kasvua ja piikkejä kävijämäärissä on lähinnä ollut silloin kun olen julkaissut uuden jutun. Se mikä on ollut oikein mukavaa huomata, että noin 45% kävijöistä on sivustolla toista tai useampaa kertaa. Loput 55% on uusia kävijöitä, mutta tämä siis kahden kuukauden tarkastelu jaksolta. Jos tarkastellaan vain helmikuuta tämä jakautuu aika tasan 50/50. Google Analyticsin mukaan kävijöitä tammi- helmikuussa oli 636 ja vierailuja 1159. Nämä ei vielä mitään päätä huimaavia lukemia ole, mutta tiedän kuinka vaikeaa on saada uudelle sivustolle kävijöitä joten olen äärimmäisen tyytyväinen siihen kuinka moni jaksaa käydä lukemassa löpinöitäni.

Kävijämäärät päivittäin 2015 Tammi-HelmikuuSuurimman osan kävijöistä saan ihan muutamasta paikaista. Sivustoista näistä ykkönen on blogilista.fi ja kakkosena on Tarkan Markan blogi, joka listasi minut Suomalaiset säästämisblogit kirjoituksessaan. Kiitos tästä Tarkka markka. Jaan juttuni myös somessa Facebookissa, Twitterissä ja Google Plussassa. Näistä kolmesta Twitter on yllättäen ollut suosituin ja hiljattain rikkoutui 100 seuraajan raja. Seuraavana tavoitteena onkin saada 25 seuraajaa Facebook sivulleni. Joten jos pidät kirjoituksistani ja käytät Facebookia niin ei muuta kuin tykkäämään Facebook sivustani. Pyrin jakamaan niin Facebookissa kuin Twitterissä myös muita kiinnostavia juttuja ja toivon myös että lukijani jakaisivat myös minun juttujani jos ne on kiinnostavia omille Facebook ja Twitter kavereillenne. Näin myös tiedän mitkä jutut oikeasti kiinnostaa ja tietysti kommentoida saa ja tietysti palautetta voi lähettää sähköpostillakin osoitteeseen mika [at] matkallavaurauteen.com

kanavat 2015 tammi-helmikuu

Oikein paljon kiitoksia kaikille sivustoni lukijoille on mukava tietää, että joku jaksaa lukea kirjoittamiani juttuja. Yritän jatkossakin kirjoittaa ainakin juttu per viikko tahtia.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top