Hyvitystä verkko-ostoksista

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ostohyvitys.fi – Bonusta verkko-ostoksistaOstohyvitys eli cashback on sellainen asia mihin totuin asuessani Yhdysvalloissa ja sain sitä lähestulkoon kaikista ostoksistani ja jopa joistain laskuista. Siellä on hyvin yleistä, että tämä ominaisuus löytyy luottokortista ja näin ollen maksoinkin ihan kaiken mahdollisen luottokortilla. En kuitenkaan käyttänyt kortin luotto-ominaisuutta vain maksoin koko laskun heti ja en käyttänyt rahaa jota minulla ei vielä ollut tilillä.

Suomessa tuollaista ominaisuutta ei valitettavasti löydy luottokorteista. Parhaimmillaan mitä löytyy on se että voi kerätä pisteitä ja niillä sitten saa yleensä jotain krääsää ostettua tai voi käyttää pisteet kortin vuosimaksuun. Tämä ei kuitenkaan ole sama asia kuin se että saisi rahaa takaisin niin kuin S-bonuksesta tai Plussasta saa. Kaveri vinkkasi minulle tuon Ostohyvitys.fi palvelun jo aikaa sitten mutta shoppailen nykyään niin vähän mitään verkkokaupoista etten ole saanut kerrytettyä kuin aloitusbonuksen. Kaveri on taas saanut kerättyä aika lailla hyvitystä varaamalla hotellit ja välillä lennotkin sen kautta työmatkalle. Viimeksi joulukuussa hieman ennen meidän Jenkkilän matkaa se osti Bosen vastamelu kuulokkeet keräämillään ostohyvityksillä.

Toinen ostohyvitys palvelu johon törmäsin on Bonari.fi. Osa hyvitystä tarjoavista palveluista on samoja kuin Ostohyvitys.fi:ssä ja osa taas on eri, joten kannattaa varmaan liittyä molempiin ja seuraavan kerran kun on jotain ostamassa kannattaa katsoa saisiko siitä ostohyvitystä ja jos molemmista paikoista saa niin kummasta saa enemmän. Itse olen liittynyt molempiin.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top