Crowdestor julkaisi buyback rahaston

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Crowdestor julkaisi juurin tietoja uudesta buyback rahastosta, jonka on tarkoitus olla lisäsuojana sijoittajille siinä tapauksessa kun lainan ottaja ei pysty maksamaan lainaa takaisin. Ensimmäinen sijoituskohde, jonka tämä kattaa on juuri meneillään oleva Saapio 18kk 18% korko.

Tällä hetkellä rahaston koko on vain 50 000€, joka on Crowdestorin alku panos siihen ja se  kasvaa 1 – 2% joka projektilla joka rahoitetaan. Heidän arvion mukaan se olisi 100 000€ vuoden loppuun mennessä. He aikovat pitää julkisena ajantasaisen lukeman rahaston koosta sivustolla. Pidän tuota hyvänä lisänä sen lisäksi että Crowdestor itse osallistuu kohteiden rahoitukseen. Näin heidän intressit on samoja kuin muiden sijoittajien. Tämä rahasto tuo pientä lisäturvaa, mutta sitä ei pidä ottaa takuuna takaisin maksusta sillä rahaston koko on vain murto-osa kaikista lainoista, jotka se kattaa. Tosin näinhän pankkienkin takaus tilillä olevista rahoista toimii tosin tuo systeemi on massiivisesti suurempi.

Saapio kohde aukesi eilen illalla ja alustavan tutkimukseni perusteella meinasin jättää osallistumatta, mutta kun myöhemmin katsoin tarkemmat tiedot siitä selvisi, että INCH2 onkin sen taustalla ja se kumosi kaikki epäilykseni. Uskon että heillä on juuri se osaaminen, jota tarvitaan joten osallistuin tähänkin.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top