Helmikuu 2017 sijoitusraportti

Tammikuu livahti ohi ja koko raportti jäi tekemättä. No eipä tammikuussa ollutkaan yhtään mitään tapahtumia. Helmikuussa tein pari pientä lisäostoa, mutta muuten on aika omalla painollaan salkku ollut. Sain tässä kuussa myös vuoden ensimmäiset osingot.

Myynnit

Ei yhtään myyntiä.

Ostot

TeliaSonera AB (TELIA1)

Lisäsin hieman Teliaa kun siitä saa ihan mukavan osingon ja uskon sen myös jatkuvan tulevaisuudessa. Mitään pikavoittoja tällä ei varmastikkaan tulla tekemään, mutta pitkällä tähtäimellähän tätä hommaa tehdään. Telia on myös Inderesin Top 3 listalla, mutta tuolla ei ollut ainakaan tietoista vaikutusta omaan päätökseen tehdä lisäys.

Raisio Oyj (RAIVV)

Lisäsin hieman Raisiota. Raisiolla on pitkä osingon maksu historia ja vaikka nyt kurssi onkin laskenut uskon tämän olevan suhteellisen turvallinen sijoitus pitkällä aikavälillä. Jos Raisio alkaa jossain vaiheessa leikkaamaan osinkoa tai osingonjakosuhde kasvaa kestämättömän suureksi niin arvioin uudelleen sijoitusta.

Osingot

  • Apple Inc. (AAPL) 8,57€
  • Energy Transfer Equity L.P. (ETE) 67,84€
  • DHT Holding, Inc. (DHT) 37,88€

Yhteensä kk: 114,29€
Yhteensä vuosi: 114,29€

Salkku

Tammikuussa tuotto oli aika +/- nolla ja vuoden alusta tuotto on 530,72€ eli 1,23%, joka on pääasiassa kertynyt helmikuussa. Indeksiä ollaan hitusen jäljessä kun katsotaan vuoden alusta. Velkaa salkussa on nyt karvan vajaa 5800€ eli lainoitusaste on noin 13%.