Kesäkuu 2015 Sijoitukset

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kesäkuussa pitkästä aikaa tein muutaman oston sijoitusyhtiöni kautta. En ole hirveän aktiivisesti seurannut portfoliotani vaikkakin seuraan markkinatilannetta. Tämä on ehkä ihan hyvä sillä ei ole tullut mitään pakottavaa tarvetta hötkyilylle. Kesäkuun viimeisenä päivänä kuitenkin huomasin, että kaksi ostoslistallani olli tippunut markkinoiden mukana vaikka kummallakaan ei ollut mitään Kreikka spesifistä riskiä, joten päätin ostaa molempia.

Fortum

Fortumin osake on ollut aika edullinen viimeaikoina osittain johtuen Venäjästä ja osittain myös tämän hetkisestä alhaisesta sähkönhinnasta. Fortumilla on kuitenkin hyvä omavaraisuus aste ja uskon vahvasti, että sillä tulee menemään hyvin pitkällä tähtäimellä. Tänään julkaistu osavuosikatsaus aiheutti markkinoilla mielestäni yli reagoinnin ja taas antoi minulle uuden mahdollisuuden lisätä omistustani.

YIT

YIT:stä olen ollut kiinnostunut siitä lähtien kuin ostin heiltä tämän hetkisen asuntoni, mutta en ollut vielä alkuvuodesta täysin sisäistänyt omistamisen filosofiaa ja en uskaltanut ostaa sitä silloin kun se oli halvimmillaan. Nyt Kreikan ansiosta sain kuitenkin mahdollisuuden ostaa sitä alennuksella ja näin tein. Pidän YIT:stä sen vuoksi, että heillä on kovat laatuvaatimukset ja he yrittävät pitää asiakkaansa tyytyväisinä kun taas kilpailijat vänkää jokaisesta pikkujutusta, jonka uuden kalliin asunnon ostaja haluaa, että huolimattomuus virheet korjataan. Ostamassani asunnossa oli todella vähän huomautettavaa ja nekin mitä oli korjattiin ilman mitään mukinoita ja se oli itsestään selvää YIT:lle, että alihankkijan ja heidän omat virheet oli korjattava.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top