Mintos jatkaa hurjaa kasvua, jo yli 2 miljardia lainoja rahoitettu

Siitä on vasta 8 kuukautta kun Mintos saavutti ensimmäisen miljardin rajapyykin. Kun itse viimeksi kirjoitin Mintoksesta se oli lainannut 660m€ ja lainan välittäjiä oli neljäkymmentä 23 maasta. Nyt välittäjiä on jo 60 ja maita on 29. P2PMarketData:n mukaan Mintos on Euro lainavoluumiltaan suurin Eurooppalainen vertaislainamarkkinapaikka ja maailmanlaajuisesti neljäs. Sijoittajia Mintoksen markkinapaikalla on jo yli 130 000.

Lainoja rahoitettu. Lähde: Mintos.com

Hiljattain bloggaaja P2P Millionaire teki kokeen kuinka likvidi Mintoksen jälkimarkkinat on myymällä miljoonan euron edestä lainoja. Ensimmäisen 24h aikana 75% oli mennyt ja kaikki loput oli myyty 72h sisään. Vain alhaisimmalla korolla olevia lainoja hän joutui myymään 0,2 – 0,5% alennuksella. Koolla on siis merkitystä.

Jälkimarkkinalla myytyjä lainoja. Lähde: Mintos.com

Vaikka Mintoksessa onkin paljon mahdollisuuksia niin kolikon kääntöpuolena on se ettei se ole kaikista helpoin ja paras aloittelijalle. Kannattaa siis tutustua siihen mikä toimii ja mitä pitäisi ottaa huomioon auto-invest asetuksissa. Monessa muussa markkinapaikassa riittää kun valitset haluamasi korkotason ja joissain ei edes sitä tarvitse kun kaikki on samalla korolla ja ehdoilla.

Aloita sijoittaminen!

Rekisteröitymällä sijoittajaksi linkilläni saat 1% bonuksen ensimmäisen 90 päivän sijoituksillesi.