Oman talouden bootcamp herättää tunteita

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jos seuraat minua eri some kanavissa olet saattanut huomata, että olen alkanut myymään uutta verkkokurssia nimeltään Oman talouden bootcamp. En ole sitä vielä täällä markkinoinut, koska haluan jokseenkin pitää erillään kaupallisen materiaalin tästä blogista. Verkkokauppa osio tänne todennäköisesti tulee ensi vuonna, mutta se sisältö mitä blogiin tuotan on ja pysyy jatkossakin ilmaisena. Mutta mennäämpä itse aiheeseen mistä halusin kirjoittaa.

Erään toisen valmentajan fanaattisimmat seuraajat olivat tulkinneet markkinointi materiaalistani, että olisin varastanut tämän toisen materiaalia. Kyseinen yhtiön edustajatkin myös lähestyi minua eilen sähköpostilla ja sähköpostissa olleista palaute lainauksista kävi selkeästi ilmi että nämä henkilöt kuvittelevat hänen kehittäneen nämä menetelmät. Siinä on kyllä vuosien brändäys selkeästi tuottanut tulosta. Ikävä totuus on kuitenkin, että yksikään meistä ei näitä ole itse kehittänyt vaan ne on lainattu Amerikkalaisista self-help kirjoista ja blogeista, näistäkin moni on lainaus jostain muualta.

Kurssillani pyrin mainitsemaan mistä olen itse oppinut menetelmän ja kuinka sitä sovellan sillä moniin olen saanut vaikutteita monista eri lähteistä. Olen saanut ideoita mm. niinkin vähän talouden hoitoon liittyvästä kirjasta kuin Marie Kondo – KonMari. Kaikkia lähteitä en vaan enää pysty muistamaan kun oma muutokseni lähti liikkeelle vuonna 2012 niin seuraavan parin vuoden aikana luin satoja kirjoja ja blogeja näistä kaikki tosin oli englanninkielisiä. Suomenkieliseen materiaaliin aloin tutustumaan vasta palattuani Yhdysvalloista Suomeen samalla kun aloin kirjoittamaan tätä blogia. Suomenkielisessä blogissa kun on helpompi suositella suomenkielistä materiaalia. Yhdessäkin kirja-arvostelussa ihan blogini alku ajoilta totean ettei mitään uutta jos on lukenut mm. Kiyosakin kirjoja, mutta hyvin kirjoitettu kirja. Kyseistä kirjaa suosittelen edelleen sillä se on yksi parhaita suomenkielisiä oman talouden kirjoja. Arvostan myös kovasti miten paljon kirjan kirjoittaja on yrittänyt edistää suomalaista talouskasvatusta.

Ihan viimeiseksi haluan tehdä vielä yhden paljastuksen sillä minua syytettiin tämänkin kopioimisesta. Kurssin myynti ja markkinointi seuraa tiettyä kaavaa, tämä kaava ei ole suomalaisille ihan hirveän tuttu vaikka sitä on viime vuosina alkanut tulemaan enemmän. Koska se on meille hieman vieras niin ymmärrän kyllä, että joku saattaa kuvitella hänen, jolla sen on ensimmäisen kerran nähnyt, keksineen sen. Itse opin tämän mentoriltani Frank Kerniltä, joka on yksi monesta internet markkinointi gurusta. Pidän hänen myynti tyylistä ja halusin oppia myymään yritykseni palveluita ilman että olen perinteinen myyjä, joka tuputtaa niitä sinulle.

Toinen bisnes mentorini JT Foxx olisi tässä kohtaa kehoittanut nimeämään hänet ja haastamaan riitaa, mutta itse kyllä mielummin teen yhteistyötä.

Tässä kohtaa vielä kehoitan sinua tutustumaan kurssiini mikäli olet jumissa tai et ole vielä edes päässyt kunnolla alkuun omassa vaurastumisessasi. Tämän lähemmäs henkilökohtaista valmennusta et pääse millään verkkokurssilla maksamatta henkilökohtaisesta valmennuksesta. Voin tässä kohtaa paljastaa yllätys bonuksen, jonka saa vain muutama aktiivisinta osallistujaa ja tämä bonus on henkilökohtainen strategia sessio jossa käydään kahden kesken sinun tilanne läpi. Kurssille pääset rekisteröitymään täältä. Kurssilla on poikkeuksellinen 120 päivän tyytyväisyystakuu sillä en halua rahojasi jos et saanut kurssista hyötyä.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top