PeerBerryllä nyt tuottoa myös kiinteistöistä

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Latvialainen vertaislaina markkinanpaikka PeerBerry tiedotti juuri uudesta luottojen myöntäjästä Lithome LLC:stä. Aiemmin kerroin kuinka PeerBerry:ssä voi sijoittaa lyhytaikaisiin lainoihin niin nyt tarjolla on ensimmäinen kiinteistö projekti. Kuten lyhytaikaisissa lainoissa tässäkin on takaisinmaksu takuu ja sen lisäksi lainalla on myös vakuuksia. Korko on kuitenkin 11% ja laina-aika 360 päivää, jolloin kuukausittain maksetaan vain korot ja viimeisessä erässä maksetaan koko pääoma.

Tämä on mielestäni oikein mahtava uutinen vaikka ei olekkaan yllätys sillä pidempien lainojen tulo oli jo aiemmin tiedossa. Lithome on siitä erikoinen tapaus sillä se on rakennuttaja eikä perinteinen luottolaitos. Se osallistuu myös alihankkijoidensa projekteihin, joiden lainoja se ilmeisesti tarjoaa sijoittajille. Ensimmäinen projekti onkin jo listattuna.

Toivottavasti tämä hieman auttaa PeerBerryä vaivannut sijoitettavien lainojen puutetta. Tosin olen kyllä saanut useammankin tuhannen pääoman sijoitettua päivässä kun on vaan malttanut odottaa, sillä uusia lainoja on tullut sijoitettavaksi pitkin päivää ja auto invest kyllä hoitaa hommansa, mutta korkeimpia korkoja sillä ei kyllä aina saa. Itse pidän omat sijoitukset vielä toistaiseksi lyhytaikaisissa lainoissa sillä sijoitan kiinteistö projekteihin niihin erikoistuneiden markkinapaikkojen kautta.

Joko olet avannut oman tilin PeerBerryssä? Jos et niin avaa se tästä.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top