PeerBerrystä lyhytaikaisia lainoja 12%+ vuosituotolla

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

PeerBerry on hyvin tuore vertaislaina markkinapaikka. Se aloitti toimintansa marraskuussa 2017. PeerBerry itse ei myönnä lainoja vaan toimii puhtaasti markkinapaikkana Mintoksen ja Fast Investin tavoin. Sen taustalla on Aventus Group, joka on myös yhtenä lainojen myöntäjänä. PeerBerry toimii kuitenkin täysin itsenäisesti.

PeerBerry pähkinänkuoressa:

  • Kaikissa lainoissa buyback (takaisinosto) takuu 60 päivää myöhässä olevalle lainalle
  • Lainojen tuotto alkaen 12%
  • Lyhytaikaisia lainoja maksimi 45 päivää
  • Lainoja tarjolla maista: Puola, Tsekki, Tanska ja Ukraina

Aventus Group, joka on myös PeerBerryn taustalla, oli ensimmäinen luottojen myöntäjä markkinapaikalla. Aventus Group on toiminut jo vuodesta 2009 alkaen ja on ollut alusta asti voitollinen. Se oli myös lyhyen aikaa vuonna 2016 Mintoksen markkinapaikalla kunnes päätti vetäytyä sieltä ja myöhemmin perustaa oman markkinapaikan. Markkinapaikalle on tullut myös toinen luottojen myöntäjä Gofingo. Gofingo on myöskin kannattava 2015 perustettu FinTech tyyppinen luottojen myöntäjä. Se käyttää uusinta teknologiaa hyödyksi riskien hallinnassa. PeerBerryllä on suunnitelmissa laajentaa tarjontaa, mutta fokus on laadukkaissa luotottajissa pitäen markkinanpaikan ja sijoittajien riskit pienenä.

Tällä hetkellä tarjolla olevat lainat on vain lyhytaikaisia maksimissaan 45 päivän lainoja. He ovat myös tuomassa pidempiaikaisia lainoja ja näihin lainoihin on tulossa takaisin myynti optio niin kuin Fast Investissä, mutta siinä tulee olemaan joku myyntikulu, joidenkin lähteiden mukaan se olisi noin 1%. FAQ:n mukaan myynti tapahtuisi 14 päivässä eli sijoituksesi PeerBerryssä tulee olemaan suhteellisen likvidi, joka tekee tästä palvelusta houkuttavan vaihtoehdon.

Omat kokemukset

Itse olen käyttänyt PeerBerryä vasta lyhyen aikaa kun aloin etsimään vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja Mintosista vapautuneille rahoille. PeerBerry valikoitui yhdeksi kohteeksi sen sijoittaja ystävällisen konseptin ja sen uskottavuuden vuoksi vaikka onkin uusi. Pidän erityisen paljon sen modernista mobiili ystävällisestä käyttöliittymästä ja se saa plussaa ladattavista tapahtumista. PeerBerryssä on auto invest toiminto, joka kuluu jokaiseen hyvään vertaislaina markkinapaikkaan ja sillä saa kaikki tarvittavat optiot asetettua. Itse sijoitan 12%+ korolla ja alle kuukauden lainoihin. Laitoin minimi koroksi tuon 12% siltä varalta, että sinne myöhemmin tulee alhaisemmalla korolla lainoja tarjolle.

PeerBerry:ssä ei ole jälkimarkkinoita ja eipä niitä tarvitsekkaan jos sijoittaa vain lyhytaikaisiin lainoihin. Lisäksi tuleva takaisin myyntitoiminto pidempiaikaisissa lainoissa tekee jälkimarkkinat aika tarpeettomaksi. Mielestäni kaikki PeerBerry näyttää oikein hyvältä ja luotettavalta alustalta, joten se nousee itselläni Fast Investin ja Mintoksen rinnalle, itseasissa Mintoksesta virtaa rahaa PeerBerryyn. Oletko jo kokeillut PeerBerryä?

Avaa PeerBerry tili tästä!

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
PeerBerryllä nyt tuottoa myös kiinteistöistä - Matkalla Vaurauteen
5 years ago

[…] PeerBerry tiedotti juuri uudesta luottojen myöntäjästä Lithome LLC:stä. Aiemmin kerroin kuinka PeerBerry:ssä voi sijoittaa lyhytaikaisiin lainoihin niin nyt tarjolla on ensimmäinen kiinteistö projekti. Kuten lyhytaikaisissa lainoissa tässäkin […]

piensijoittaja
piensijoittaja
5 years ago

PeerBerryssä ei vaan näytä juuri olevan lainoja tarjolla, ainakaan tällä hetkellä. Ainoa jota on tarjottu pari viime viikkoa on Lithomen kiinteistölaina, 11%, 342 päivää. Tämä on siis ainoa laina joka ainakin minulle näkyy. Ei oikein vakuuta tämä palvelu jos eivät saa hankittua lainoja.

OsinkoInsinööri
OsinkoInsinööri
5 years ago

En tunne kovin hyvin vertaislainamarkkinoiden palveluita, mutta ilmoittaako esim PeerBerry saadut korot suoraan verottajalle vai pitääkö se tehdä itse? Mihin palveluun olet itse tykästynyt eniten?

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top