Rahailta Helsingissä 2.2.2015

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tuossa reilu viikko sitten Valmennusyhtiö Varapuun Mikko Sjögren ilmoitti Twitterissä Helsingissä ja Tampereella pidettävästä ilmaisesta rahaillasta. Koska olin juuri lukenut Tunne Taloutesi ja Vaurastumisen Reseptit kirjat ajattelin mennä katsomaan mistä tässä illassa on kyse ja josko sieltä oppisi jotain uutta.

Puhujia oli kaksi Varapuun Mikko Sjögren ja KultaEevan Ilkka Hikipää. Ilkka aloitti illan puhumalla rahan synnystä ja hieman sen ominaisuuksista. Koska ilta oli kokonaisuudessaan vain kolmetuntinen joten hirveän syvällä tähän asiaan ei tietenkään voinut mennä vaan tarkoituksena oli ehkä enemmänkin herättää mielenkiintoa mm. kultaan sijoittamisesta. Itselleni tässä ei mitään uutta ollut, mutta sain kuitenkin lisätietoa siitä miten KultaEevan kultasäätö toimii ja sen kuluista.

Illan toinen puolisko meni Mikon puheenvuorolla ja täytyy sanoa, että muista koska olisin viimeksi saanut nauraa näin paljon. Mikolla oli monia hyviä tarinoina ja pälkästään niiden takia kannatti käydä paikalla. Molemmat herrat kertoivat yritystensä palveluista ja heillä oli myös erittäin kohtuulliset hinnat näille. Jos kirjoista oppinen ei kiinnosta voi valmennus olla ihan hyvä vaihtoehto varsinkin kun Varapuun valmennuksessa sai käydä samaan rahaan useammankin kerran jos ei ensimmäisellä kerralla ihan vielä uponnut asia tai halusi myöhemmin käydä katsomassa mites asioiden käytännön toteutus on lähtenyt käyntiin.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top