Tammikuu 2015 Tilinpäätös

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taas on yksi kuukausi takana ja on aika tarkistella kuinka vuosi alkoi. Tällä kertaa lukuja oli oikein mukava tarkastella sillä onnistuin vähentämään kulutusta budjetoidulle tasolle. Päädyin myöskin kerralla maksamaan tuon 3350€ lainan pois näin ollen saan säästettyä kuukausi kuluissa 200€ ja kun tämän yhdistin vielä ylimääräiseen käteissiirtoon hätävara tililleni saavutin 6 kuukauden kulut. Nyt voin jatkossa keskittää säästämisen sijoituksiin ja myöskin tuleviin hankintoihin.

Kulutus tammikuussa oli vain 1 751,55€ tässä ei ole mukana 1100€ asuntolainan maksua sillä se menee vasta 2. helmikuuta. Jäsenmaksuihin meni melkein 300€ sillä joiduin maksamaan Krav Magan kevätkauden maksun ja sen lisäksi oli Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenmaksu. Ainoa ylimääräinen kulu oli kun kävin Verkkokauppa.com:sta ostamassa erillisin webkameran video neuvotteluita varten ja samalla siltä tarttui mukaan vähän ylimääräistä. Yritän saada suurimman osan tietokone tarvikkeista verovähennykseksi sillä varjolla, että teen töitä kotoa käsin. Alla graafi kulutuksen jakautumisesta.

Kulutus Tammikuu 2015

Nettovarallisuus kasvoi 7 393,67€. Suurimman osan eläkevakuutusten, osakkeiden ja jalometallien arvon noususta voi laskea euron kurssin laskuun sillä suurin osa näistä sijoituksista on dollareissa. Siirtelin myös hieman käteisvaroja eri lokeroihin tästä johtuu suuri muutos säästöissä ja muut käteisvarat kohdissa. Yrityksellä ei ole vielä tuloja, mutta olen sieltä maksanut muutamia yritystoimintaan liittyviä laskuja. Helmikuussa toivon vihdoin pääseväni tekemään sijoituksia yrityksen nimissä ja silloin siirrän SVOP tilin kautta yritykseen lisää pääomaa, joka tulee olemaan pois omista käteisvaroistani. Yritystilin avaaminen Nordnettiin on kestänyt hieman kun sitä varten tarvisi kaupparekisteriotteen ja ison nivaskan papereita ja kaiken lisäksi olin tehnyt virheen yhteen Yhdysvaltojen verotukseen liittyvässä paperissa, joten se piti korjata ja lähettää uudestaan.

Tilinpäätös Tammikuu 2015

 

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top