Sijoitusraportti helmikuu 2019

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taas venähti tämä raportin julkaisu, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kryptojen raportointi tuottaa edelleen hieman päänvaivaa, mutta parempaan suuntaan on menty.

Osakesalkku

Alkuvuosi onkin ollut taas aika nousua ja tuotto vuoden alusta on ollut 7,78% ja annualisoitu tuottokin on hieman kasvanut ja oli 3,87%. Ostoja oli vain ETF-kuukausisäästön sijoitukset. Osinkoja tuli yhteensä 191,92€.

  • Apple (AAPL) 10,36€
  • DHT Holding (DHT) 61,46€
  • Energy Transfer (ET) 67,22€
  • Prospect Capital (PSEC) 52,88€

Vertaislainasalkku

Helmikuussa tuotto hieman tippui tammikuusta. Suurelta osalta tämä johtui siitä Envestiossa ei ollut juurikaan kohteita rahan uudelleen sijoittamiseen ja aina kun uusi tulee ne merkitään todella nopeasti täyteen. Kuukauden tuotto oli 14,97% (XIRR) ja kokonaistuotto 15,45% (XIRR) eli 560,65€.

Helmikuu oli vähän hiljaisempi kuukausi ja lisäsin pääomaa lisäsin vain 2000€ ja senkin Crowdestoriin. Jatkoin Mintoksesta alasajoa ja Debitum networkin kokeilua josta tuli ensimmäinen takaisin maksu. Lisäksi otin uudelleen kokeiluun Robocashin, joka on PeerBerryn kaltainen lyhyisiin lainoihin sijoittava palvelua ja sieltä saa 12% tuoton. Robocashin lukemat ei vielä tässä näy, mutta seuraavassa raportissa on mukana.

Tällä hetkellä minulla on sijoituksia seuraavissa markkinapaikoissa:

Envestiossa on edelleen korkein vuotuinen tuotto, joka oli yli 20%. Tämän jälkeen toisena on Kuetzal 19,24% vuotuisella tuotolla ja kolmantena Crowdestor reilu 15% vuotuisella tuotolla.

Kryptot

Helmikuussa jatkoin kryptojen maltillista lisäämistä ja uutta rahaa lisäsin 500€ eli yhteensä 1700€ ja näiden arvo oli 1811,37€ eli kokonaistuotto muutaman kuukauden ajalta 6,55%. Olen ladannut kaikki transaktioni Cointracking:iin mutta ne ei kaikki ollut vielä ihan kohdallaan. Käytän Cointrackingiä jotta saan veroilmoitukseen tarvittavat laskelmat tehtyä helposti. Ethereumissa on tällä hetkellä aika suuri paino, mutta se tulee tasaantumaan koska käytän sitä muiden ostoihin.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top