Sijoitusraportti tammikuu 2019

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Taas on kuukausi ehtinyt jo aika pitkälle ennen kuin ehdin analysoimaan sijoitusteni tuotot. Mukana on myös itselleni uusi omaisuuslaji.

Osakesalkku

Osakemarkkinat on ollut aikamoista jojoa viime kuukaudet. Joulukuussa tultiin taas alas ja tammikuu olikin sitten nousujohteisempaa. Oma salkkuni nousi tammikuussa 5,44% päätyen taas plussalle. Annualisoitu tuottokin päätyi plussalle 2,65%. Ostoja tammikuussa oli vain automatisoitu ETF-kuukausisäästö ja pääomaa lisättiin säästöohjelman mukaiset 2000€. Osinkojakin tuli vain kuukausittainen Prospect Capitalin (PSEC) 52,97€.

Vertaislainasalkku

Myöskin tammikuussa kuukausittainen korkotuotto kasvoi ja sitä kertyi yhteensä 630,41€. Annualisoitu tuotto oli tammikuun lopussa 15,50% eli hieman kasvua edellisestä kuukaudesta.

Pääomaa lisäsin hieman yli 5000€ ja ne jakautuivat lähinnä Envestion ja Crowdestorin välille. Muihin lähinnä lisäsin muutaman satasen ja Mintoksesta jatkoin henkilökohtaisen tilin alasajoa. Lisäksi otin kokeiluun uuden mielenkiintoisen alustan nimeltä Debitum network. Se on keskittynyt lyhyisiin yrityslainoihin, joissa on vakuuksia.

Tällä hetkellä minulla on sijoituksia seuraavissa markkinapaikoissa:

Envestio edelleen dominoi tuottoa vaikkakin korkea tuottoisia kohteita ei ole ollut enää samalla tavalla kuin aiemmin. Kuetzal ja Crowdestor on hyvänä kakkosena. Crowdestorissa on hyvässä kasvuvauhdissa ja sillä on ollut useita hyviä kohteita. Täytyy nyt nauttia korkeista tuotoista koska ne ei koskaan jatku ikuisesti.

Kryptot

Aloin tosiaan tammikuussa kryptosijoittajaksi. Ne on vielä hyvin pienessä roolissa ja pidän sitä erittäin spekulatiivisena sijoituksena. Seurantani ei ole vielä ihan sillä tasolla kuin haluan ja voinkin raportoida nyt vain lompakkoni arvon 1062,33€. Se koostuu seuraavista kryptoista:

  • Ethereum
  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Cindicator
  • NEO
  • EOS
  • Dash
  • Tron
  • Dragon
  • XRP

 

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Mika Koivistotigg Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
tigg
Guest
tigg

Mielenkiintoinen toi vertaislainasalkku. Miten hoidat verotusasiat? Saako noilta jonkun kätevän raportin vai pitääkö itse räätälöidä?

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Vieritä ylös