Tavoitteet vuodelle 2016

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nyt on aika miettiä uusia tavoitteita tälle vuodelle kun suurin osa vuoden 2015 tavoitteista on saavutettiin. Koska viime vuonna tavoitteet saavutettiin niin hyvin odotukset tälle vuodelle on kovat. Tämä vuosi on kuitenkin enemmän vuoden 2014 kaltainen sillä muutamme takaisin Los Angelesiin.

Vaikka muutosta aiheutuu aika paljon kuluja se myös antaa mahdollisuuden aloittaa uudelleen tyhjältä pöydältä. Aion käyttää tämän mahdollisuuden keskittyä olennaiseen, yrittää minimoida kaikki turha ja nauttia elämästä. Tämän vuoksi likviditeetti näyttelee isoa osaa tämän vuoden tavoitteissa. Tulen varaamaan aika paljon rahaa unelmien toteuttamiseen, joista yksi iso ja pitkäaikainen on tämä green cardin saaminen. Jaan tavoitteet neljään osaan: säästäminen, sijoittaminen, yritys ja varallisuus.

Säästäminen

  • Hätävararahasto 20 000€
  • Muuttokassa 10 225€
  • Auto 10 000€
  • Moottoripyörä 10 000€

Hätävararahastoni on jo 18 000€ suuruisena ihan kohtuullisen iso, mutta kun muutan Suomesta minulta katoaa sosiaaliturva kokonaan joten haluan kasvattaa sitä vielä hieman suuremmaksi. Muuttokassa, auto ja uusi moottoripyörä liittyy kaikki Yhdysvaltoihin muuttooni. Auton ja moottoripyörän pystyn todennäköisesti rahoittamaan Mustangin myynnillä, mutta alan varmuuden vuoksi jo kerätä käteistä niitä varten jos jostain syystä en saa Mustangia myytyä ajallaan.

Sijoittaminen

  • Sijoitussalkku 50 000€

Tämä sisältää kaikki muut paitsi asuntosijoitukset. Haluan kasvattaa likvidien sijoitusten osuutta sijoitusvarallisuudestani enemmän. Keskityn kerryttämään kassavirtaa tuottavia sijoituksia. Minun täytyy myös tarkentaa sijoitussuunnitelmaani hieman tarkemmaksi.

Yritys

  • Tase 40 000€

Pyrin kasvattamaan yrityksen kassavirtaa tuottavia omistuksia entisestään.

Varallisuus

  • Sijoitusvarallisuus 250 000€

Nettovarallisuus on ihan kiva luku tietää, mutta jatkossa keskityn yksinomaan sijoitusvarallisuuden kasvattamiseen sillä se raha mikä tekee työtä myös silloin kun nukun kun taas nettovarallisuus sisältää omaisuutta, jonka arvo vain laskee joka päivä.

Asetin nyt kerralla sellaiset tavoitteet, että ne tuntuu olevan juuri ja juuri tavoittamattomissa. Riittävän korkeat tavoitteet on ainoa tapa ylittää itsensä.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top