HOK-Elannon jäseneksi kannattaa liittyä

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Joulukuussa liityin yhdeksän S-ryhmän osuuskauppan jäseneksi ja yksi näistä oli HOK-Elanto. Liittymishetkellä en ollut kiinnostunut muuta kuin sen maksamasta osuusmaksun korosta, mutta liittyminen toi muitakin etuja joista en ollut tietoinen ennen liittymistä. 

hok-elanto-ravintolaillallinenLauantaina käytimme vaimon kanssa näistä eduista merkittävimmän eli ravintolaillallinen kahdelle. Se sisälsi alku-, pää- ja jälkiruoan kahdelle valitsemassani ravintolassa. Näitä ravintoloita oli mm. Kappeli, BBQ House, Casa Largo, Vltava, La Famiglia Helsinki, Memphis Helsinki, Stone’s, Virgin Oil, Amarillo Mikonkatu, Chicosit ja HOK-Elannon Rossot. Muita mahdollisia liittymisetuja olisi ollut yö Sokos hotellissa tai Darphin -hemmotteluhoito ja tuotepaketti Emotionissa. Tarkemmat tiedot noista löydä täältä. Edun sai itse valita sähköpostissa tulleen linkin kautta ja kun valinnan oli tehnyt siitä jonkin ajan kuluttua ilmestyi se etukuponkina S-Mobiiliin.

Kuten jo tossa mainitse me valitsimme ravintolaillallisen ja ravintolaksi valitsimme ravintola Kappelin, koska sen ruokalista miellytti ja se oli myöskin näistä kalleimmasta päästä joten otimme kaikki irti edusta. Ruokalistasta sai itse koostaa oman menun tai sitten valita valmiin menun. Me valitsimme valmiin menun ja näin ollen edun arvo oli 102€ eli enemmän kuin koko osuusmaksu. Kaiken lisäksi osuusmaksun saa takaisin kun eroaa. Täytyy sanoa, että Kappelin ruoka oli todella hyvää ja voin myös suositella sitä. Laskun loppusummaksi tuli vain juomat, jotka eivät kuuluneet etuun ja näistäkin sai bonukset.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jussi
Jussi
8 years ago

No täytyy sanoa, että tuossa oli liittymislahja kohdillaan. Hienoksi on kyllä mennyt, kun aiemmin sieltä tuli vaan kuponkeja, nyt on mobiili sitä ja tätä..

Oliko tuo henkilökohtainen vai kannattaako laittaa kummityttökin omistajaksi ja nyysiä itselle tuo liittymisetu.

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top