Kiinteää 8% verovapaata osinkotuottoa

Kerroin alkuvuonna siitä kuinka voi saada verovapaata osinkotuottoa sijoitukselle OPR-Vakuus Oy:n tuottoa.fi palvelusta. Niin kuin se ei tämäkään palvelu, josta nyt kerron tarjoa 100% verovapaata tuottoa vaan se on 75% verovapaata ja 25% veronalaista pääomatuloa.

Korkeatuottoinen.fi on Lainasto Oy:n palvelu, josta sijoittajat voivat merkitä Lainasto Oy:n etuoikeutettuja osakkeita. Tämän palvelun konsepti on täysin sama kuin tuottoa.fi, mutta se tarjoaa tällä hetkellä korkeampaa 8% osinkotuottoa. Maksetun osingon suuruus vaihtelee sijoitusajan mukaan.

  • 8 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on vähintään 6 kk
  • 5 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on 3-6 kk
  • 3 % tuottoa 500–20 000 € kertasijoitukselle, kun sijoitusaika on alle 3 kk

Kun sijoitusaika saavuttaa seuraavan tuotto portaan maksetaan korkeampi tuotto takautuvasti aiemmalta sijoitusajalta. Ainoa ero tuottoa.fi:hin verrattuna näyttää olevan alhaisempi minimi- ja maksimisijoitus. Alhaisempi minimisijoitus varmastikkin mahdollistaa useammille sijoituksen.

Lainasto käyttää sijoitetut varat oman luotonanto toimintansa kasvattamiseen ja ainakin toistaiseksi tuo toiminta näyttää olevan vakaalla pohjalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä kuten mikä tahansa osakesijoitus on riskialtis. Kuitenkin likvidiä 8% tuottoa, joka maksetaan joka kuukausi tilille ja vielä verotetaan kevyesti on vaikea saada. Voit lopettaa sijoituksen milloin vain ja Lainasto lunastaa sijoituksen ja maksaa pääoman takaisin 14 päivän sisällä.

Itse olen parkkeerannut rahaa molempiin palveluihin. Korkeatuottoinen.fi:hin tilin sai muutettua yrityksen tiliksi ihan kätevästi lähettämällä sähköpostia Lainastolle. Korkeatuottoinen.fi:n huono puoli on se, että siellä voi olla vain yksi tili joko yksityishenkilön tai yrityksen kun taas tuottoa.fi:ssä voi olla molemmat.

Tee tästä sijoitus Korkeatuottoinen.fi:hin!