Verovapaata osinko tuottoa

Jaa somessa:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tuottoa.fi on OPR-Vakuus Oy:n palvelu, jota kautta voit sijoittaa yhtiöön ja saada kuukausittaista osinkoa. OPR-Vakuus käyttää nämä sijoitukset heidän ydinliiketoimintaan eli kulutusluottojen myöntämiseen kuluttajille ja käyttöpääomaa yrityksille.

En voi suositella tämän käyttöä enää. Riskit on mielestäni liian korkeat tuottoon nähden. Vertaislainoilla pääsee yhtä korkeaan tai jopa korkeampaan tuottoon jopa paremmalla likviditeetillä.

Osinko-% on porrastettu sijoitusajan perusteella niin, että 1.1.2015 lähtien saat 7% 1000€ sijoituksella jos sijoitusaika on vähintään 6kk, 4% kun sijoitusaika on 3 – 6kk ja 3% kun sijoitusaika on all 3kk. Palvelussa ei ole mitään kuluja ja osinko tilitetään tilille joka kuukausi. Kuten normaalistikkin ei listatun yrityksen osingosta 25% on veronalaista pääomatuloa ja 75% verovapaata tuloa. Sijoituksella ei ole maksimiaikaa ja voit saada sijoituksesi takaisin 14 päivässä alle 100.000€ sijoitukselle.

Olen ollut tuottoa.fi palvelussa jo puolivuotta ja hiljattain investoin siihen myös oman sijoitusyrityksen kautta. Osinkoja aletaan maksamaan heti ja kun osinkotaso nousee se täsmäytetään eli saat koko ajalta osinkotasosi mukaista osinkoa. Ensimmäiselle sijoitukselleni osinkotuotto on nyt 8% mutta tuota B-sarjan osaketta ei enään lasketa liikkeelle vaan se on nyt C-sarjan missä on 7% tuotto.

Kannattaa muistaa, että tämä niin kuin mikä tahansa muu osakesijoitus ei ole riskitön. Minulla tämä on yksi sijoitus muiden joukossa. Pidän siitä kuinka he hyvin avoimesti raportoivat lukujaan blogissaan ihan kuukausitasolla joten uskoisin jos yrityksellä alkaa mennä huonosti niin noista numeroista voisi saada jotain vihiä ennen kuin on liian myöhäistä vetää omia sijoituksia takaisin.

0 0 votes
Article Rating

Blogi sisältää affiliate linkkejä. Lue täältä tarkemmin.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Viimeisimmät artikkelit

Cashback 1 – 8% kaikista maksuista. Rekisteröintibonus $25 USD kun otat minimissään ruby tason kortin. Lue lisää >

Vertaislaina vinkit, bonukset ja uutiset

18733

Vinkit suoraan sähköpostiin.

Saat hyödyllisiä materiaaleja, kuulla ensimmäisenä uusista palveluista ja cashback/bonus tarjouksista.

Muutama kirjasuositus

Arvosteluita

"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve."

– Napoleon Hill
Scroll to Top